Ja tedy netrpelive cekam, kdy bude vyhlasena ta brigada
I ty úderníku
Myšlenka je to hezká, ale je ještě pár "kamínků" v cestě, které se musí odklidit, než se bude moct eventuálně něco začít řešit.
Na středeční sraz nemůžu přijít, protože se účastním jedné operní taškařice v Turnově. Pokud by ovšem byl zájem udělat výjední zasedání MAČe s vtipnou kulturní náplní, mohlo by to být celkem příjemné zpestření.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Coz o to, napad dobry, ale obavam se, ze na stredecni vecer ponekud z ruky A skoda, ze nemuzes. Tak trochu jsem te chtel vyzpovidat ohledne jedne me fotky letadla Tak treba jindy. Uzij si to
Na středeční sraz nemůžu přijít, protože se účastním jedné operní taškařice v Turnově. Pokud by ovšem byl zájem udělat výjední zasedání MAČe s vtipnou kulturní náplní, mohlo by to být celkem příjemné zpestření.My na to se Šárkou jedeme. Takže pokud by se chtěl někdo přidat, tak se ozvěte - místo v autě je...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis
Již několikrát jsem na MAČi prezentoval svoji touhu jet v srpnu někam za temnou oblohou - takže jsem konečně sepsal svoje názory na věc a udělal z toho
webíček o akcičce
kde se o tom dá diskutovat - no, všechno je tam vlastně vysvětlené. Je tam taky napsáno, že tomu nechci zakládat vlákno tady, především proto, že velká část cílové skupiny sem nechodí.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
Jen chci pripomenout, ze tu pristi tyden nejsem a tudiz se ani nedostavim na Mac. Takze doufam, ze si nekdo vezme fotak a bude dokumentovat, kdo tam byl
Fotky mi pak poslete, dam je na Picasu. Mejte se tu fajn, budu na vas ve stredu myslet
Tak doufam, ze nekdo fotil a dodate fotky Skoda, ze jsem tam nemohl take byt :'(
Ja jsem pres tyden konecne dodelal chybejici MACe a fotky jsem opet umistil na Picasu. Takze uz jsem snad dohnal skluz...