byl by zájem o můj Orion XT10i intelliscope 254/1200 na dobsonu? Je to 10 let starý borec, který už nějakou dobu stojí na půdě pod igelitem a začíná mi ho být líto. Je v dobrém stavu, maximálně za těch pár let co jen stojí a byl maximálně přenášen z místa na místo bude potřeba trochu ofouknout a zkolimovat zrcadla. Kdyby byl zájem, tak bych jen ověřil, že jsou nepoškozené disky enkodérů snímání polohy a mohl by jít do světa.
Chtěl jsem mu kdysi dokoupit nějakou těžší EQ montáž, ale nakonec musím spíš investovat do baráku.
Samozřejmě jde o kompletní balení (okuláry SPL 25mm, 10mm 1,25", hledáček 9x50, object locator s databází 14 tisíc objektů) dokonce možná i s původní krabicí.
K mému překvapení se prodává pořád se stejnou specifikací i výbavou na astroshop
Kupován byl 25.9.2019 z astroshop.de.
Kdyby se vám někomu líbilo mít ho doma, tak se ozvěte. O ceně jsem moc nepřemýšlel a bude se odvíjet od opravdického aktuálního stavu, když někdo projeví zájem (nechci ho zbytečně odigelitovávat), a domluvy. Na prodej sice úplně nespěchám, ale přijde mi, že si zaslouží lepší osud