Objevil jsem Karkoschku
Objevil jsem Karkoschku
Teda nechci dělat planý poplach, ale má znovu vyjít Karkoschka. Posuďte sami. Snad mi klapne ta webová stránka:
http://knihy.cpress.cz/hobby/Book.asp?ID=1912
http://knihy.cpress.cz/hobby/Book.asp?ID=1912
Objevil jsem Karkoschku
No to by bylo naprosto skvele Diky za info!
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Objevil jsem Karkoschku
Pokud mne paměť neklame, tak to "Připravujeme" tam mají už asi rok :-/
Objevil jsem Karkoschku
Tak halt zvednu telefon a natvrdo na ně uhodim, jestli si z nás dělají legraci, nebo ať se vyjádří nějak konkrétně.
-
3J
Objevil jsem Karkoschku
Volal jsem tam . Máme počítat řádově měsíce.
Ale po registraci v I-obchodě pošlou při vydání notečku na e-mail. Tak sem pak dám hlášku. ;D
Ale po registraci v I-obchodě pošlou při vydání notečku na e-mail. Tak sem pak dám hlášku. ;D
Objevil jsem Karkoschku
Bezva, já jsem se taky zaregistroval, tak je snad společně nějak "uštvem".
-
3J
Objevil jsem Karkoschku
Teď mi přišel E-mail
Dobrý den,
kniha vyjde v měsíci dubnu.
Děkujeme za zájem o naše knihy,
Silvie Sanža
odpovědná redaktorka
Computer Press, a.s.
Tak se snad dočkáme ;D
Dobrý den,
kniha vyjde v měsíci dubnu.
Děkujeme za zájem o naše knihy,
Silvie Sanža
odpovědná redaktorka
Computer Press, a.s.
Tak se snad dočkáme ;D
Objevil jsem Karkoschku
Zeptam se naivne: Cim je tento atlas tak zvlastni oproti jinym ? Precetl jsem si na strance Computer Press, ze je yobrayeno 250 zajimavych objektu. Neni to nejak malo ?
KaPr
Objevil jsem Karkoschku
Teď mi přišel E-mail
Tak se snad dočkáme ;D
No to doufejme, mě v únoru přišlo toto:
Dobrý den,
kniha vyjde v březnu. Bohužel nám německý nakladatel dodal špatné podklady a tím se práce na knize velmi protáhly.
Děkujeme za zájem o naše publikace,
Silvie Sanža
odpovědná redaktorka
Computer Press, a.s.
Tak se snad dočkáme ;D
No to doufejme, mě v únoru přišlo toto:
Dobrý den,
kniha vyjde v březnu. Bohužel nám německý nakladatel dodal špatné podklady a tím se práce na knize velmi protáhly.
Děkujeme za zájem o naše publikace,
Silvie Sanža
odpovědná redaktorka
Computer Press, a.s.
Kometa C/2024 Y1
Objevil jsem Karkoschku
KaPr napsal: Zeptam se naivne: Cim je tento atlas tak zvlastni oproti jinym ? Precetl jsem si na strance Computer Press, ze je yobrayeno 250 zajimavych objektu. Neni to nejak malo ?
Ma skvele zpracovane mapy a tabulky k objektum. U zajimavych oblasti jsou zvetsene vyrezi do 9 mag. U normalnich atlasu mas mhv tak 7 a do toho nakreslene galaxie cca 10 mag, podle toho se hleda opravdu blbe. Navic ma atlas promenek, dvojhvezd... proste pro zacatecnika idealne zpracovane.
Ma skvele zpracovane mapy a tabulky k objektum. U zajimavych oblasti jsou zvetsene vyrezi do 9 mag. U normalnich atlasu mas mhv tak 7 a do toho nakreslene galaxie cca 10 mag, podle toho se hleda opravdu blbe. Navic ma atlas promenek, dvojhvezd... proste pro zacatecnika idealne zpracovane.
Objevil jsem Karkoschku
Janek8 napsal:
To zni dobre. Da se to objednat?
KaPr
Objevil jsem Karkoschku
KaPr napsal:
Určitě, zkus se mrknout na adresu v prvním přízpěvku a jinak z kolegou to budeme hlídat a dáme vědět až to vyleze.
Určitě, zkus se mrknout na adresu v prvním přízpěvku a jinak z kolegou to budeme hlídat a dáme vědět až to vyleze.
- Miloš Hroch
Objevil jsem Karkoschku
Tak mi dnes odpovědná redaktorka z Computer Press slíbila, že atlas od Karkoschky by měl vyjít do konce června. Tak jen doufám, že to nedopadne jako před půl rokem.
Objevil jsem Karkoschku
Pokud by to nesplnila, tak slibuju ze svuj oskenuju a dam na web...
Objevil jsem Karkoschku
Janek8 napsal: Pokud by to nesplnila, tak slibuju ze svuj oskenuju a dam na web...Vidim, ze s autorskymi pravami si nerobis tazku hlavu...
Orion N200/900, NEQ6Pro, CG5Adv, CCD Astropix 1.4+, Astropix 4.0, Canon 5D a 600D, Ivan Majchrovič, ivan(bodka)bpu(slimak)chello(bodka)sk