Uživatelé
Uživatelé
???
A co jako ma bejt ? nerozumiem ... koli tomu si zakladal novu temu ?
Je to predsa jedno, admin - zakladatel ma prislusnost cesku, moderatori CZ aj SK a clenovia tiez,
hostovat mozeme aj Kambodzi ak tam bude rychle pripojenie (nic proti astro.cz )
Nerobim ziadne rozdiely medzi CZ a SK a ani s tym nemam PROBLEM
A co jako ma bejt ? nerozumiem ... koli tomu si zakladal novu temu ?
Je to predsa jedno, admin - zakladatel ma prislusnost cesku, moderatori CZ aj SK a clenovia tiez,
hostovat mozeme aj Kambodzi ak tam bude rychle pripojenie (nic proti astro.cz )
Nerobim ziadne rozdiely medzi CZ a SK a ani s tym nemam PROBLEM
Uživatelé
vah napsal: Občas si tady připadám jako na slovenském foru, to je zajímavé :)Pokial si rozumieme tak je to v pohode. Ak by bolo vhodne tak mozem komunikovat aj v ceskom jazyku ide mi to velmi dobre. Co viem tak medzi cechmi a slovakmi su vztahy velmi dobre. Ked som ucil v Hurbanove na hvezdarni PSA tak tam dochadzali dvaja studenti z ciech. Nemali ziadne jazykove ani ine problemy. Preco vyvolavat narodnostnu neznasanlivost? ???
Uživatelé
Dovol mi, aby som Ta citoval:
vah napsal: Nechápu, že vás to baví stále dokola vysvětlovat jednu věc...
Proboha, to máte opravdu tolik času, že s ním dokážete takto plýtvat? Vždyť okrádáte sebe, rodinu, přátele a nás, kteří se chceme dozvědět něco zajímavého. ... ;D
vah napsal: Nechápu, že vás to baví stále dokola vysvětlovat jednu věc...
Proboha, to máte opravdu tolik času, že s ním dokážete takto plýtvat? Vždyť okrádáte sebe, rodinu, přátele a nás, kteří se chceme dozvědět něco zajímavého. ... ;D

Celestron NW 254/1200 na EQ-6 PRO, Canon EOS 400Dm, http://www.gymnz.sk/ameleg
Uživatelé
vah napsal: Jenom mě dojalo, že slovenští astronomové jsou na českém astroforu hojněji než na slovenském. Nic víc, nic míň. Pokud si to nekdo vykládá jako útok proti svobodě či národnostní problém, je mi to líto, ale to si musí ujasnit ve své hlavě sám. ;)To Ty bys na slovenské fórum nešel, co?
Newton 250/1250 ve výstavbě&&Newton 130/1000 GS montáž&&triedr 10x50 a 8-24x50&&Lidlteleskop 70/700
Uživatelé
vah napsal:
Tak to by mi nevadilo, ale byl bych tam asi jako kůl v plotě a přijde mi, že tam je méně informací a více chatování, což ale u nás nyní také i díky mému příspěvku :-)Nebol by si tam sam. Ak by si svojimi prispevkami obohacoval aj slovenske forum tak by sa to tam rozbehlo, tak ako tu
Tak to by mi nevadilo, ale byl bych tam asi jako kůl v plotě a přijde mi, že tam je méně informací a více chatování, což ale u nás nyní také i díky mému příspěvku :-)Nebol by si tam sam. Ak by si svojimi prispevkami obohacoval aj slovenske forum tak by sa to tam rozbehlo, tak ako tu

Uživatelé
vah napsal:
Tak to by mi nevadilo, ale byl bych tam asi jako kůl v plotě a přijde mi, že tam je méně informací a více chatování, což ale u nás nyní také i díky mému příspěvku
možná by stálo za to, aby ses řídil svými radami :
vah napsal: Proboha, to máte opravdu tolik času, že s ním dokážete takto plýtvat? Vždyť okrádáte sebe, rodinu, přátele a nás, kteří se chceme dozvědět něco zajímavého. Než na toto odepíšete, tak si odpověď napište na papír a den na ni jenom tak koukejte. Když se vám bude zdát dobrá, pak ji sem napište a já budu vědět, že to je váš opravdový názor a ne jenom okamžitá reakce.
Tak to by mi nevadilo, ale byl bych tam asi jako kůl v plotě a přijde mi, že tam je méně informací a více chatování, což ale u nás nyní také i díky mému příspěvku

možná by stálo za to, aby ses řídil svými radami :
vah napsal: Proboha, to máte opravdu tolik času, že s ním dokážete takto plýtvat? Vždyť okrádáte sebe, rodinu, přátele a nás, kteří se chceme dozvědět něco zajímavého. Než na toto odepíšete, tak si odpověď napište na papír a den na ni jenom tak koukejte. Když se vám bude zdát dobrá, pak ji sem napište a já budu vědět, že to je váš opravdový názor a ne jenom okamžitá reakce.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Uživatelé
vah napsal: Ty rady byly pro vás vševědoucí, já nemám ani rodinu a jak vidno ani přátele :-)Jak je vidět máš aspoň hromadu času. 

Newton 250/1250 ve výstavbě&&Newton 130/1000 GS montáž&&triedr 10x50 a 8-24x50&&Lidlteleskop 70/700
- Miloš Hroch
Uživatelé
Prijde mi trochu smutne ze zrovna tady nekdo resi jestli nekdo mluvi cesky nebo slovensky. Kdyz ma dobre prispevky tak at je to treba tatar. Navic si myslim ze odchod lidi jako je Pavuk, Rudy atd. by bylo skoda. Nechci forum zatezovat takovymi prispevky, ale musel jsem, protoze me tyto veci hrozne stvou.
Uživatelé
hroch napsal: Prijde mi trochu smutne ze zrovna tady nekdo resi jestli nekdo mluvi cesky nebo slovensky. Kdyz ma dobre prispevky tak at je to treba tatar. Navic si myslim ze odchod lidi jako je Pavuk, Rudy atd. by bylo skoda. Nechci forum zatezovat takovymi prispevky, ale musel jsem, protoze me tyto veci hrozne stvou.
No jediný kdo to tady řeší jsi ty, to je opravdu smutné.
No jediný kdo to tady řeší jsi ty, to je opravdu smutné.