modifikovaná DSLR - UKONČENO
- Dansemacabre
Koupím modifikovaný Canon do čtyř tisíc, jen tělo. Ideál by byl 40D, protože k němu mám baterky a další příslušenství, ale nebráním se jiným modelům.
16" SW goto dobson + C9.25 na EQ6-R, ASI 2600mc
Dobrý den, nabízím Canon 300D modifikovaný výměnou původního filtru za filtr Baader. Blesk nevyskakuje. Jinak plně funkční. Baterie a karty jsou stejné jako k 40D. Cena 2900 Kč bez dopravy, po dohodě možné osobní předání v Praze a okolí, v Brně a případně i jinde.
Mám na prodej i 40D, ale nemodifikovaný. Modifikaci vyjmutím filtru mohu levně zařídit, výměna filtru se asi nevyplatí. Zdraví Pk
Mám na prodej i 40D, ale nemodifikovaný. Modifikaci vyjmutím filtru mohu levně zařídit, výměna filtru se asi nevyplatí. Zdraví Pk
Ahoj, abys měl výběr o něco složitější
, nabízím za stejnou cenu 2900 Kč bez dopravy Canon 350D z roku 2007, taktéž modifikovaný výměnou původního filtru za filtr Baader UV/IR-cut. U mého kusu je pro změnu stržený a zaslepený závit na stativový šroub.
V příslušenství je 16GB karta, nabíječka a dvě baterie (starší, už asi ve špatném stavu). Další baterie je vykuchaná a předělaná na konektor externího napájení.
Osobní předání je možné v Praze a nejbližším okolí.

V příslušenství je 16GB karta, nabíječka a dvě baterie (starší, už asi ve špatném stavu). Další baterie je vykuchaná a předělaná na konektor externího napájení.
Osobní předání je možné v Praze a nejbližším okolí.
GSO RC 152/1370, TS APO Quadruplet 70/350, Baader Scopos 66/400, montáž CG-5 GT ADV, ZWO ASI 1600 MM-C, Canon EOS600Dmod., Lacerta MGEN, triedr Helios 7x50
- Dansemacabre
sehnána 40D, prosím o ukončení
16" SW goto dobson + C9.25 na EQ6-R, ASI 2600mc