Zdravím všechny příznivce A-F,
potřebuji pomo - ooooc.
Na jaře letošního roku, jsem se telefonicky kontaktoval s panem Grimem, bohužel dnes už nevím, zda-li jsem číslo omylem vymazal nebo neuložil, hlavní věc je ta, že nemám na něho tel.kontakt.
Najde se někdo, kdo mi dá spojení ?
DÍKY MOC * D *
p. Grim
p. Grim
Zájemcům o přímou konzultaci s panem V.Grimem na téma
- EMG-1 paralaktická montáž
- mechanické příslušenství dalekohledu
sděluji nový komunikační kanál:
Připojení I-net ADSL má adresu pro E-mail:
vaclav.grim@iex.cz
Telefon na p. Grima je:
241.430.082
Zdraví
Jan
- EMG-1 paralaktická montáž
- mechanické příslušenství dalekohledu
sděluji nový komunikační kanál:
Připojení I-net ADSL má adresu pro E-mail:
vaclav.grim@iex.cz
Telefon na p. Grima je:
241.430.082
Zdraví
Jan
p. Grim
Pánové nevím jakou zkušenost s p.Grimem máte vy,ale já ji mám poněkud rozpačitou.Měl jsem zájem o jeho 2" okulárový výtah ale když zjistil,že se nemůžu podílet na výrobě tak se už neozval.Nevím naprosto jistě co si o tom mám myslet. Bob.
Orion Optics UK 500/2000
p. Grim
Bob: … zkušenost s p.Grimem … mám poněkud rozpačitou. Měl jsem zájem o jeho 2" okulárový výtah, ale když zjistil, že se nemůžu podílet na výrobě tak se už neozval…
Mluvil jsem dnes osobně s p. Grimem a vzhledem k jeho nemoci uvádím několik slov a faktů na vysvětlenou k jeho odmlce.
* Na přelomu roku došlo u p. Grima ke ztrátě řady záznamů a některých důležitých adres vinou kolapsu a následné renovace PC. Ztracený adresář nebyl dosud plně obnoven.. což je jednou z příčin částečného přerušení několika komunikačních kanálů.
* Realizace mechanických dílů pro výtahy byla svěřena kolegovi p.Karlovi Hlinkovi z Blatné, kterého zhruba před 3 měsíci postihl v práci vážný úraz. Ten je také příčinou zdržení ve výrobě výtahů. Současně to byl důvod k několika dotazům o eventuální pomoc při zajištění mechanické výroby.
* Do třetice: Povrchová úprava výtahů byla svěřena firmě, která nedopatřením „spálila“ povrch mechanických dílů natolik, že díly jsou mimo toleranci a nutno je znovu vyrobit.
To Bob:
Přijmi omluvu p. Grima a ujištění, že není žádná souvislost mezi jeho odmlkou a Tvým sdělením, že se nemůžeš podílet na výrobě výtahů. Eventuální pomoc při výrobě nikdy nebyla a není podmínkou pro získání výtahu. Již několik desítek amatérů vlastní výtahy od p. Grima, aniž by se na jejich výrobě podíleli. A pokud bys byl využil možnost dopisního nebo telefonního kontaktu (který byl na Astrofóru zveřejněn již dne 23.10.2005), mohl ses osobně s p. Grimem domluvit a dovědět se, že můžeš výtah získat za standardních podmínek.
Využívám tuto příležitost k ujištění, že projekty p. Grima nesledují lukrativní cíle, že se jedná o neziskovou formu amatérské svépomoci s úhradou pouze věcných nákladů – které mají (naštěstí pro nás ) velice daleko k tržním cenám obdobných výrobků srovnatelné kvality.
Podrobněji o konstrukcích p.Ing.V.Grima pojednává příspěvek
http://www.grecner.cz/astro/mech_c05.htm
Zdraví
Jan
Mluvil jsem dnes osobně s p. Grimem a vzhledem k jeho nemoci uvádím několik slov a faktů na vysvětlenou k jeho odmlce.
* Na přelomu roku došlo u p. Grima ke ztrátě řady záznamů a některých důležitých adres vinou kolapsu a následné renovace PC. Ztracený adresář nebyl dosud plně obnoven.. což je jednou z příčin částečného přerušení několika komunikačních kanálů.
* Realizace mechanických dílů pro výtahy byla svěřena kolegovi p.Karlovi Hlinkovi z Blatné, kterého zhruba před 3 měsíci postihl v práci vážný úraz. Ten je také příčinou zdržení ve výrobě výtahů. Současně to byl důvod k několika dotazům o eventuální pomoc při zajištění mechanické výroby.
* Do třetice: Povrchová úprava výtahů byla svěřena firmě, která nedopatřením „spálila“ povrch mechanických dílů natolik, že díly jsou mimo toleranci a nutno je znovu vyrobit.
To Bob:
Přijmi omluvu p. Grima a ujištění, že není žádná souvislost mezi jeho odmlkou a Tvým sdělením, že se nemůžeš podílet na výrobě výtahů. Eventuální pomoc při výrobě nikdy nebyla a není podmínkou pro získání výtahu. Již několik desítek amatérů vlastní výtahy od p. Grima, aniž by se na jejich výrobě podíleli. A pokud bys byl využil možnost dopisního nebo telefonního kontaktu (který byl na Astrofóru zveřejněn již dne 23.10.2005), mohl ses osobně s p. Grimem domluvit a dovědět se, že můžeš výtah získat za standardních podmínek.
Využívám tuto příležitost k ujištění, že projekty p. Grima nesledují lukrativní cíle, že se jedná o neziskovou formu amatérské svépomoci s úhradou pouze věcných nákladů – které mají (naštěstí pro nás ) velice daleko k tržním cenám obdobných výrobků srovnatelné kvality.
Podrobněji o konstrukcích p.Ing.V.Grima pojednává příspěvek
http://www.grecner.cz/astro/mech_c05.htm
Zdraví
Jan
p. Grim
Honzo díky za vysvětlení,netušil jsem co se za tou odmlkou skrývá.Když trvala dlouhou dobu,nenašel jsem v sobě odvahu p.Grimovi znovu zavolat a skutečně jsem předpokládal,že jsem z okruhu zájemců vyloučen.Předtím jsem měl s p.Grimem pár delších hovorů a nejspíše jsem si jejich obsah mylně vyložil.Dosti mě to mrzelo,protože v telefonu jsem nabyl přesvědčení,že p.Grim je velice seriózní člověk.Pokud se věci mají tak jak píšeš,tak se p.Grimovi velice omlouvám a doufám,že toto nedorozumění nezanechá skvrnu na našem případném budoucím jednání.Díky Bob.
Orion Optics UK 500/2000