Dobson 8´, malokuk na AZ3, veškeré příslušenství

Odpovědět
milous

Příspěvek od milous »

Dobrý den,
prodávám následující, jsem z okresu Příbram.

* SkyWatcher Dobson 8´Pyrex plnotubus
* 80/400AZ3 SkyWatcher
* TS planetary HR 2,5mm (uvnitř tohoto okuláru něco chrastí a nešel mi na malokukovi doostřit, chtěl jsem ho reklamovat, ale teď už se mi to nechce řešit, fakturu k němu mám, koupeno u p.Pazdery)
* TS planetary HR 5mm
* TS planetary HR 7mm
* 2ks 10mm setových okulárů dodávaných k těmto dalekohledům
* Baader Hyperion 13mm
* 2ks 25mm setových okulárů dodávaných k těmto dalekohledům
* celestron měsíční filtr zelený
* čistící prostředky (lenspen, optical wonder, fomei hadřík)
* červené led světlo

* Dobson má udělanou přepravku pro převoz, kde nemá žádné vůle v pohybu a je uložen do polystyrenu. Chtěl jsem přidělat ještě madla, ale od toho ustoupilo, přepravka je vyloženě pro převoz, při přesunu tubusu na místo je zbytečné se s ní tahat. Materiál OSB + výdřeva, polystyren.

* Malokuk má z mého pohledu velice šikovnou bedýnku, do které se vejde veškeré příslušenství dalekohledu + spousta dalších věcí, tělo dalekohledu je zaaretováno a nemá možnost pohybu, leda by se bedýnka dala vzhůru nohama. Materiál OSB + výdřeva.

* Bedýnka na příslušenství, je dělaná ze spárovky materiál smrk, dřevo ze sušičky - nerozklíží se, pouze dno je z OSB. Jen ten molitan nepůsobní moc estetickým dojmem, ačkoliv jsem ho několikrát propíral a sušil.

Jedná se o vcelku kvalitní práci, živím se jako truhlář/tesař a dělal jsem to pro sebe..

Vypsal jsem tu každou drobnost, protože bych ideálně a rád, prodal celý komplet, popř malý a velký dalekohled zvlášť. Okuláry zvlášť. Nemusí mi nic zůstat, protože s tímto koníčkem končím, nenadchl mě. Cena v případě prodeje po částech dohodou, jinak za

KOMPLET 15 000 Kč, kdyby se kupovaly všechny komponenty nové, jejich cena by se vyšplhala na 20 000 Kč a to v tom nemáte mou práci a materiál bedýnek. V případě dopravy nad 75km něco na benzín.

FOTKY ZDE http://dziiiin.rajce.idnes.cz/Astrovercajk
momentálně jen malokuk.
milous

Příspěvek od milous »

Malokuk s montáží a veškerým příslušenstvím (setové okuláry, hranol, hledáček) s krabicí viz foto - 3 000 Kč
momentálně jen malokuk.
MartinP
Věk: 39

Příspěvek od MartinP »

SZ
SWnewton 200/1000, Scopos 80/560 triplet APO, HEQ-5 syntrek, refr. 70/325
milous

Příspěvek od milous »

POZASTAVUJI PRODEJ, vyskytli se mi komplikace v pracovním životě, něměl bych to teď vzhledem k počtu předmětů čas řešit jednotlivě.
momentálně jen malokuk.
Odpovědět