Na MHV2005 jsem z časových důvodů nemohl předvést program ASTROMIST pro přístroje PALM. Než bude hotová recenze na stránkách POSEC, můžete si tento ojedinělý program vyzkoušet sami (i třeba na PALM emulátoru). Jeho možnosti jsou opravdu velmi široké a nyní je na stránkách další jednoduchý SW pro ovládání DSLR EOS, tzn. můžete si naprogramovat foťák na sekvence focení, včetně jejich uložení do PALM, tzn. časem stačí kliknout na ověřenou sekvenci na DSO a PALM celé snímkování zvládne sám
Rád bych program ve spolupráci s autorem doupravil o Dark frame snímky (zvuková výzva k zakrytí objektivu).
Programy naleznete zde : www.astromist.com
Program ASTROMIST
Program ASTROMIST
Na astromist byla recenze na palmare.cz.
No a to ovladani je supr usetrilo mi to praci neco podobneho sem si totiz chtel udelat.
No a to ovladani je supr usetrilo mi to praci neco podobneho sem si totiz chtel udelat.
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Program ASTROMIST
wolfy napsal: Na astromist byla recenze na palmare.cz.
Recenze byla na verzi 1.5 a to před rokem. Dnes už je program o pěkný kus dále. Některé protoly pro ovládání dalekohledu fungovaly špatně, tak jsme je spolu s autorem doladili
Recenze byla na verzi 1.5 a to před rokem. Dnes už je program o pěkný kus dále. Některé protoly pro ovládání dalekohledu fungovaly špatně, tak jsme je spolu s autorem doladili

Program ASTROMIST
Prave sem si dodelal kabel k zminovanemu softu pro Palm a funguje supr, ted ho jeste otestovat v praxi
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Program ASTROMIST
wolfy napsal: Prave sem si dodelal kabel k zminovanemu softu pro Palm a funguje supr, ted ho jeste otestovat v praxi
Zrovna doladuji s autorem programu protokol Ouranos, takže i s NAVIGATOREM 1 od Honzy Grečnera to bude šlapat jako hodinky
Zrovna doladuji s autorem programu protokol Ouranos, takže i s NAVIGATOREM 1 od Honzy Grečnera to bude šlapat jako hodinky