Mam tam sice este jeden prazdny parameter: ImageDescription. Ale to sa da prezit...
Vacsi problem je s expozicnym casom. Ten sa zobrazuje ako 60000000/1000000 sec, miesto 60.0 sec.
Prohozeno. Přemýšlel jsem nad tím už od začátku (rok zpět), ale nechal jsem to plavat.1. Prehodil by som popis toho tlacitka "Nahledy/Jeden snimek", aby tam bolo napisane to, co sa po jeho stlaceni zobrazi a nie to co je teraz. Teda, ak am zobrazeny 1 snimok, bolo by tam "Nahledy".
Úplně nechápu, co je tím myšleno, nicméně i při generování náhledů může uživatel na náhledy klikat a tím se načtou informace o daném souboru.2. Pocas nacitavania sa nemenia exif/fits informacie pri zmene (uz nacitaneho) obrazka. Cize musim cakat, kym sa nenacitaju vsetky. Mozno by bolo dobre pridat nejake tlacitko STOP, aby sa uz dalsie nahlady nenacitavali, ale zostali zobrazene tie co uz su.
Jediné, co jsem zapomněl otestovat a měl jsem tam docela bordel, opraveno.3. Ak zmazem nejaky obrazok, tak dostanem chybu "Access violation". A to aj pri zobrazeni 1 snimku aj pri nahladoch.
Na panelu náhledů je odteď kontextová nabídka s těmito dvěma volbami. Vybraná volba se neukládá, takže při každém spuštění aplikace je to v případě potřeby znovu přepnout.4. Pridat moznost skalovat nahlady automaticky pre kazdy snimok samostatne. Napr. mam zabery z celooblohovej kamery pocas noci (s vyraznymi zmenami jasu oblohy) a chcem rychlo pozriet, ci tam nie je nejaky pekny meteor. Teraz je bud cast zaberov uplne cierna alebo uplne biela. Neviem, o kolko by to spomalilo vytvaranie nahladov...
Přidal jsem to vedle verze programu.5. Mozno pridat niekde do stavoveho riadku informaciu o pocte vsetkych suborov.