Při stěhování mi přebívá:
triedr Nikon 12x50. Úplně nový nepoužitý. 2300 Kč
[hr]
Sada barevných vnějších i vnitřních krytek pro různé průměry tubusů. Oproti klasickým černým krytkám je snadno najdete v noci. K tomu přidám několik prachotěsných pouzder na okuláry různých velikosti. 250 Kč za vše
[hr]
Pevný kufr cca 15x20x30 na okuláry a další příslušenství. Známky použití, ale pěkný. 300 Kč
[hr]
Plastový vodotěsný kufr z tvrdé skořepinu. cca 15x37x33 nezničitelný. Povrchově poškrábaný jinak v dobrém stavu. 300 Kč
Jsem teď v ČR na skok tento víkend až do pondělka do kdy můžu předat osobně v Brně. Pak to případně můžu nechat poslat tchýni za poštovné dle tarifů České Pošty.
Nikon 12x50 a nějaké astrosmetí
Větší kufr a krytky prodané. Menší kufr a triedr jsou k dispozici.
Měl bych zájem o menší kufr.
Hanz2
Posílám i SZ
Hanz2
Posílám i SZ
Krytky, kufry prodány.
Mám ještě ty dva parádní triedry Nikon 12x50 a 10X40. Oba dva jsou úpkně nové, nepoužité.
Jeden chci prodat, jeden si nechám. Je mi celkem jedno který. Pokud by měl nekdo o některý z nich zájem, budu v ČR příští týden a můžu předat/poslat.
Revidované ceny zhruba 1800 a 1500.
Mám ještě ty dva parádní triedry Nikon 12x50 a 10X40. Oba dva jsou úpkně nové, nepoužité.
Jeden chci prodat, jeden si nechám. Je mi celkem jedno který. Pokud by měl nekdo o některý z nich zájem, budu v ČR příští týden a můžu předat/poslat.
Revidované ceny zhruba 1800 a 1500.