Rozhodl jsem se že zase začnu dělat hvězný atlas na PC. Před pár lety jsem stvořil už jeden takový byl to program Skytech. Tentokrát bych ho ale
chtěl udělat jako shareware jelikož minule byli dost problémy s prodejem a distribucí atd.
Proto bych byl rád kdyby jste zde napsaly nějaké návrhy na možnosti tohoto budoucího programu a já se budu snažit přizpůsobit a vyhovět. Jelikož to nejspíše budu dělat doma po večerech nemám představu jak dlouho to celé bude trvat.
p.s. Kdyby se někdo chtěl podílet na vývoji tak ať se ozve.
Psal bych to v Visual C++ 6 s pomocí MFC.
Program Skytech
Program Skytech
Skytech je výborný, používám jej spolu s Deepsky2000. Možná by nebylo špatné přidat k programu Skytech právě možnosti Deepsky (databáze objektů, pozorovací plány, pozorovací denník, libovolné třídění objektů atd.)
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Program Skytech
Skytech program neznám, ale není to dnes přepych tvořit další program v době, kde je řada kvalitních produktů a zdarma např. Sky Chart? Občas něco programuji a vím, co je to za úmornou práci. Možná se pletu, ale kvalitní planetarium odhaduji tak na rok práce. Nicméně pokud se do toho pustíte, tak držím palce :hi:
Program Skytech
Možná je to běžná výbava některých astro programů, ale třeba u SkyMap Pro 8 demo to postrádám. Totiž možnost jednoduše vkreslit skutečný horizont, který mám v některých směrech dosti vysoko zastíněný třeba jen formou kostrbaté křivky. Vyšší verze sice tento handicap nemají, ale zase už nepracují s Win95. Toť podnět ode mě. Ahoj. H
Program Skytech
Tento program Skytech byc doplnil pouze o realný čas a možnost řízení dalekohledu a případně automatické aktualizace komet a podobně.
EQ6pro Sky-Watcher 100/500,120/1000,GSO 250/1000 f4
GS 80/420 QhY-5 CCD Guider mono,canon 760D,canon 1000Dm,canon 40Dm
GS 80/420 QhY-5 CCD Guider mono,canon 760D,canon 1000Dm,canon 40Dm