prodám tuto pointační kameru, důvod prodeje je koupě kamery G1-0300, kamerka je upravená a přichlazována peltierem s možností vypnutí chlazení, čip lze zamrazit až o 20 stupňů oproti teplotě okolí, celá kamera je hermeticky uzavřená proti zarosení a na vstupu má umístěn 1.25" CLS filtr
4000.- Kč
když se najde kupec do neděle 21.11., tak mu dám 500.- Kč slevu
QMY-5 mono
QMY-5 mono
Take jsi si mohl o par dni pospisit. Vcera jsem QHY5 koupil...(bez peltiera).
Pavel Vabrousek
QMY-5 mono
Vabra: no on mi ji Petr prodal uz asi pred rokem, ale jak tomu jiz byva, z toho seslo takze ja si QHY5 na hrani take poridil pomerne nedavno...
Karell: drzim palce, at obchod dopadne, sance tu je, kdyz dochazi k migraci pointacnich kamer na ceste Jablonec, Slany, Jilemnice
Karell: drzim palce, at obchod dopadne, sance tu je, kdyz dochazi k migraci pointacnich kamer na ceste Jablonec, Slany, Jilemnice
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
QMY-5 mono
Pavle dík. On mě Petr totiž po té co Milan aktualizoval svoji nabídku zlevněním, o několik vteřin předběhl.... ;D Chci ji jako alternativu k TV kameře u AG by MMYs, neboť ta je sice skvěle citlivá, ale moooooc velká.
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
QMY-5 mono
Po vyčerpávajícím Karneadesově vysvětlení postupuji dalšímu zájemci. Petře moc dík, k našemu autoguideru skutečně nevhodná, jinému určitě poslouží k plné spokojenosti. Karel