ale to "kastování" podle počtu příspěvků se mi nelíbí (a nevím k čemu je dobré, nejde o množství příspěvků, ale o jejich kvalitu přece!)Kastovanie podla poctu prispevkov tu bolo na tomto fore kedysi tiez.
Je to bezna sucast lubovolneho diskusneho fora. Toto sa da bud zapnut alebo vypnut
Kastovanie podla poctu prispevkov tu bolo na tomto fore kedysi tiez.
Je to bezna sucast lubovolneho diskusneho fora. Toto sa da bud zapnut alebo vypnut
Že se to dá zapnout a vypnout samozřejmě chápu. Ale proč je to najednou zrovna tady na astrofóru zapnuté, to nechápu. Motivuje to grafomany a diskriminuje lidi, co mluví jen když mají opravdu co říct.
Že se to dá zapnout a vypnout samozřejmě chápu. Ale proč je to najednou zrovna tady na astrofóru zapnuté, to nechápu. Motivuje to grafomany a diskriminuje lidi, co mluví jen když mají opravdu co říct.Mě zase fascinuje diskuze nad jednou z vlastností fóra, jejíž zapnutí zjevně souvisí s jeho upgradem a s rozhodnutím Shodama, který toto fórum provozuje. Jedná se o nepodstatnou záležitost vzhledem k řešeným funkčním záležitostem AF a teď zrovna není vhodná doba s tímto obtěžovat.
Mně je úplně jedno, jak to bude...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis
Mě zase fascinuje diskuze nad jednou z vlastností fóra...
to je v pohodě... moje babička říká "není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem" a něco na tom asi bude
Ahoj všichni. Moje původní jméno bylo dhhorak. Od údržby mám zakázáno chodit na fórum. Mohu se zeptat proč?
Žádný problém na první pohled nevidím. Napište mi na email, co přesně astrofórum hlásí při pokusu o přihlášení a já se na to podívám (jakmile budu mít znovu přístup na server). Rozhodně ale nebylo vhodné dělat okamžitě novou registraci!
Na rozdíl od některých nářků, já jsem objevil jednu příjemnou vlastnost nové verze AF. Dříve jsem musel po přečtení nového příspěvku např. v sekci Dalekohledy najet nahoře na Dalekohledy nebo na Astrotechnika, aby zmizelo označení nový příspěvek v sekci Dalekohledy. Teprve potom jsem mohl kliknout na Hlavní stránku a prohlédnout si kde je co nového. Nyní stačí přejít rovnou na tu hlavní stránku.
Obrázky budou, ale musí se předělat na rozlišení 50x50pix. Ty stávající nejdou použít. Napsal jsem Shodamovi, že se toho případně ujmu, ale potřebuju celou sadu postaru.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
opravený odkaz u přesunutých příspěvkůzkušebně zvětšeno písmo (já osobně bych ovšem určitě hlasoval za to původní menší...)editace příspěvků je stále v řešení (s problémem si zatím neví rady ani oficiální podpora YaBB)označení členů dle počtu příspěvků považuji za naprostý detail, standardní věc na většině diskuzních fór a momentálně nebudu měnitna ikonkách k jednotlivým sekcím se pracuje - viz příspěvek výšerozsypaný design fóra -> jak už bylo uvedeno, je třeba vyčistit cache v prohlížeči a stáhnout nový css soubormapa členů má nějaký "bug", který opakovaně umísťuje imaginární členy do Atlantiku -> dá se jednoduše odstranit obnovení mapové databáze, ale budu také reportovat autorovi (jde o beta verzi)další případné opravy budou následovat stará verze se již nevrátí!
moje narážka na překlep - God Member vers. Gold Member tu nějak zapadla.
Domnívám se že by se to mohlo opravit, nebude to snad nějak složité doufám..
Please ... danke
edit: to jsem opravdu sám komu to vadí ?
Evidentně mě buď kolegové nerozumí (ty reakce mi připadají tak trochu mimo - ve vší úctě) a nebo nerozumím já ..
ps: jen zkouším, jestli funguje ten edit