Co to prosím Vás je?
Co to prosím Vás je?
ze by krasne sluncem ozarena kondenzacni stopa od letadla?
Co to prosím Vás je?
No ja neviem však preto sa pýtam ale hádam keby to bolo od lietadla neboli by okolo toho také špekulácie .. Nie?? 
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Co to prosím Vás je?
Martine M., to jsi asi přemýšlel dlouho, než jsi vymyslel název vlákna " ??? " Přečti si pravdila.
Co to prosím Vás je?
Dnes se mi povedlo natocit divny jev pri bource, nekde v obci uhodil blesk (cca 1 vterinu daleko ) nejsem zadny astrolog, jen obycejny clovek, ale velice me zajima, co to, ze kousek ode mne se zablysklo, jak je videt na videu a o vterinu pozdeji hrom jako blazen, byl opravdu hodne blizko a asi na vterinu vyhodil pojistky, pak zase vse nabehlo, mohl to byt zbytek blesku nebo jeho "vetev" ? http://www.youtube.com/watch?v=e9wXtSr2 ... e=youtu.be
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Co to prosím Vás je?
Podle mě odlesk blesku, který byl mimo zorné pole, v optice kamery.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Co to prosím Vás je?
Takových odlesků je na videu různě z internetu vidět celá řada. myslím, že už to, že blesk na videu není vidět celý směřuje k teorii odlesku..
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Co to prosím Vás je?
Dobrý den
Nedávno jsem na těchto souřadnicích našel něco divného.
Souřadnice: 19 25 12 – 89 46 03
Jelikož jsem začátečník chtěl bych někoho poprosit jestli by se na tyto souřadnice nepodíval a neřekl co vidí.
Děkuji předem
Nedávno jsem na těchto souřadnicích našel něco divného.
Souřadnice: 19 25 12 – 89 46 03
Jelikož jsem začátečník chtěl bych někoho poprosit jestli by se na tyto souřadnice nepodíval a neřekl co vidí.
Děkuji předem
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Co to prosím Vás je?
Gratuluji! Nedávno, v roce 2010, tuto flotilu kosmických lodí, bezpochyby mimozemského původu, objevili i jiní vědci. Jsi spoluobjevitelem. Ti, kdo pochybují, jsou blázni. Jen já jsem autobus!
Co to prosím Vás je?
Nejsem si jist musím se na to podívat znova.
Co to prosím Vás je?
Což o to, my víme co tam je, ale cos tam viděl ty ? Ta přesnost je obdivuhodná, jak jsi ji dosáhl ? Před tou 89 je minus nebo to je pomlčka ?
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Co to prosím Vás je?
Pokud nechceš nebo neumíš odpovědět na otázky z příspěvku č. 99, není o čem diskutovat a je to na smazaní
lepší rada žádná než špatná
Co to prosím Vás je?
Vidim že mi nevěříte takže to budu muset popsat. Kámoš má lepší dalekohled než já. I tak jsme to pořádně neviděli. A našel jsem to vlastně omylem. přejížděl jsem dalekohledem na souhvězdí BS2-47. Sem tam jsme se podíval do okuláru. A jednou jsme uviděl modrej záblesk. Nejdříve jsme si myslel že mi něco proletělo nad hlavou. Pak jsem se na to podíval znova a přiblížil jsem to jak to šlo. A pak jsme na to s kámošem zíraly. Vypadalo to jako asteroid ale svítilo to modře. Ono mi jsme ani pořádně nevěděli jestli to vypadá jako asteroid. Bylo to hodně daleko a s dalekohledem co jsme měly to nešlo určit. Prostě to vypadalo divně a modře to svítilo. A tak jsem napsal vám jestli o tom něco nevíte.
Co to prosím Vás je?
Já bych se skoro stavěl na stranu názoru, že se jedná o souřadnice zkopírované z téhle stránky (nebo nějaké podobné). Jinak původně to souhvězdí bylo označeno jako "BS2-47+.06" (stačí zadat do googlu a vyjedou stránky o mimozemských kosmických lodích, protože pouze v této souvislosti bylo toto označení použito).
Co to prosím Vás je?
MAF by si měl se svým kámošem především ujasnit jestli jsou rodu ženského nebo mužského, protože ty hrubky jsou tedy hrozné . Jinak k věci, z jakého místa jste s kámošem zírali na souřadnice 19 25 12 -89 46 03 ?
CPC 800 XLT GPS, SW 80/400 na AZ3,okuláry VIXEN VLW 13 a 8mm, OMNI 40mm, SUPER PL. 10 a 25mm, triedr 10x50