Astrofórum - nová verze

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Odpovědět
Vabra

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Vabra »

ukázka je snad přístupná zde:
http://monosnap.com/image/DLPFiqToaP4lJ ... ohZRENbd3X

Další chyba: dříve pokud byl v editoru zprávy označený text, ikonou URL/IMG... se tento text "obalil" příslušnou dvojicí začátku a konce tagu. Dnes se oba tagy zařadí za sebe a vybraný text ignorují...

... já chci starou verzi... :(

Pavel Vabrousek
Vabra

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Vabra »

V Safari se stejné chyby alespoň zatím nevyskytují...

Ale nerad bych se jen kvůli AF vzdával Chomu... :-/
Pavel Vabrousek
Vabra

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Vabra »

Samozřejmě Chromu...ani v Safari nelze příspěvky opravit...
Pavel Vabrousek
pepah

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od pepah »

Rozpadlé hlavní menu vypadá stejně jako v příspěvku 59.
BTW, text příspěvků je i na retina MacBookPro dostatečně velký (při čtení) a zbytečně velký při editaci...Pokud je rozbité menu je problém v tom, že prohlížeč používá staré nastavení CSS (kaskádové styly). Prohlížeče je mají uložené v cache. Řešením je cache promazat. Postup je jiný pro každý prohlížeč. Případně lze i používání cache zakázat. Pro chrome to lze například takto http://stackoverflow.com/questions/2030 ... lear-cache .

Smazání cache:
chrome - https://support.google.com/chrome/answe ... csInternet Explorer - http://www.tipypropc.cz/jak-vycistit-cache-prohlizece/ (tady se to může u rúzných verzí trochu lišit, ale lze snadno najít na internetu další postupy
Snad to pomůže :)
SW 254/1200 Dobson Flex, SW127/1500, SW80/400, EQ5, AZ3
LaBa
Věk: 51

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od LaBa »

Je tu dalsi bug (je tam podla mna mozny suvis s nemoznostou editacie vlastneho prispevku).
U niektorych ludi nefunguje "Oznacit a citovat" aj ked oznacim cast prispevku, ktory chcem citovat. Funguje to len u ludi, ktori su online. Ak clovek, ktory bol offline (a nesla pouzit vyssie zmienena funkcia) sa prihlasi na forum, tak "Oznacit a citovat" bezi spravne. Bug sa prejavuje len v Chrome. Firefox a Safari su OK.
Screen je zo vcera... Dnes som to retestol a stale tam ten bug je
http://goo.gl/qwsTPT
Vabra

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Vabra »

promazat.Díky tohle zabralo. Už to i na MacOS Chrome lze alespoň trochu provozovat, podobně jako na Safari.
Dokonce jsem právě udělal "označit a citovat" od offline uživatele.
Pavel Vabrousek
dvader
Věk: 59

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od dvader »

Pokud se to nevyřeší hlasoval bych pro návrat staré verze...
V žádném případě - to bychom se nikam nedostali. Chyby je třeba opravovat a dokopat to! 8-)
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis :D
LaBa
Věk: 51

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od LaBa »

žádném případě - to bychom se nikam nedostali. Chyby je třeba opravovat a dokopat to! 8-)Tak tak :)
Ono sa moze zdat, ze tu na novu verziu AF frfleme a nadavame, ale nie je to tak>
Nahodila sa nova verzia, treba vychytat bugy a bude vsetko OK...

A o niekolko rokov pride nova verzia AF, a tak ludia budu tiez frflat a ziadat navrat starej dobrej verzie (tejto teraz zabugovanej) :)
smoula

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od smoula »

nejak mi nefunguje editaci vlastniho prispevku a vkladani img

(Safari, OSX Yosemite)
AVX 11" SCT Celestron
Karell
Kontaktovat uživatele:

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Karell »

Ježišmarjá lidi, čtěte trochu tu diskusi, opravdu není potřeba neustále upozorňovat na stejnou a tutéž chybu a nutit shodama, aby na to stále dokola reagoval.
MilAN
Věk: 76

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od MilAN »

Po dnešním výpadku zmizelo vlákno ve snímcích se zatměním Slunce .
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Karell
Kontaktovat uživatele:

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Karell »

Ta vlákna nemizí, přesouvají se na úplný konec v příslušné sekci jakoby by byla prvním tématem.
Peťa

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Peťa »

Dvě drobné připomínky:

Je opravdu nutné rozlišování členů nějakými atributy jako "junior" atd.? Ti co sem chodí déle stejně vědí, kdo je kdo, a nováčci se přece mohou podívat na počet příspěvků přímo. Mně osobně to přijde směšné až trapné, mít u jména napsáno třeba senior nebo bůh. Navíc to může některé jedince motivovat k tapetování příspěvky, jen aby se zbavili juniora u nicku.

A k čemu je možnost označovat uživatele jako přátele? Moderátoři často vzkazují nedisciplinovaným uživatelům, že tady není chat - a já si doteď myslel, že tady není ani fejsbuk...

No ale ve srovnání se zahraničními fóry se to dá zkousnout, pořád je to tu jedno z nejlepších a nejserióznějších fór, co znám.

P.S.: tohle jsem napsal jen proto, abych se co nejdřív propracoval mezi bohy ;)
MilAN
Věk: 76

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od MilAN »

Ta vlákna nemizí, přesouvají se na úplný konec v příslušné sekci jakoby by byla prvním tématem.Nechápu tedy ,proč. Bez zásahu ? Proč jsou tedy včerejší příspěvky jak na1. straně, tak jako poslední. ?
Přiznám se, že jsem zatím nepochopil , co se u nové verze fóra změnilo vzhledem k uživatelům k lepšímu. Snad kromě mapy členů, která se po doplnění uživateli stane stejně nepřehlednou.
A protože mám taky doma ajťáka, chápu, že se upgrade dělá kvůli nim, aby to zvládalo více, bylo více složité a bylo co dělat. Jen se nemohu zbavit té naivní představy normálního uživatele, který si představuje, že upgrade se dělá kvůli němu, aby se jemu lépe pracovalo, bylo to přehlednější a nemělo to chyby. :)
Takže držím palce shodamovi, ať se mu to brzy podaří zprovoznit k plné spokojenosti uživatelů a přeji mu pevné nervy !

lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Stanislavxyz

Astrofórum - nová verze

Příspěvek od Stanislavxyz »

Je opravdu nutné rozlišování členů nějakými atributy jako "junior" atd.? Ti co sem chodí déle stejně vědí, kdo je kdo, a nováčci se přece mohou podívat na počet příspěvků přímo. Mně osobně to přijde směšné až trapné, mít u jména napsáno třeba senior nebo bůh. Navíc to může některé jedince motivovat k tapetování příspěvky, jen aby se zbavili juniora u nicku.

A k čemu je možnost označovat uživatele jako přátele? Moderátoři často vzkazují nedisciplinovaným uživatelům, že tady není chat - a já si doteď myslel, že tady není ani fejsbuk...
Nechtěl jsem to sem psát, ale myslím si přesně to samé. Funkci "přátelé" můžu ještě ignorovat, ale to "kastování" podle počtu příspěvků se mi nelíbí (a nevím k čemu je dobré, nejde o množství příspěvků, ale o jejich kvalitu přece!)

Vas rotundum/Lynx hic potat/Hic est carrus/Palum motat!
Odpovědět