tak jsme se konečně dostali domů. Moc dík všem, kteří přijeli i přes nepřízeň počasí, což byli k mému neskonalému údivu jedním slovem vlastně VŠICHNI přihlášení. Odměnou nám byla sobota, kdy se stalo nemožné a vyjasnilo se alespoň v "dostatečné" míře.
Patří velké poděkování Martinu černickému za pomoc s přípravou, Ivče za obrovskou pomoc s proviantem, Ebříkovi a Kamimu i ostatním statečným za "výtah" směrem dolu. CHefovi za tradičně "nukleárně nezvladatelnou" super náladu, Martinu Vyskočilovi, že tak obětavě přece dorazil, Edovi, že se "ani neodřel" Pepanovi a Zakovi, se kterými člověk prostě nemůže mít depku, Mlíčkovi s nakažlivou aurou štěstí o průměru snad sto metrů a neuvěřitelnou pracovitostí, Petrovi za skvělé fóry a náladu (a že se cestou dolu nezmrzačil a vám všem z jihu, severu východu i západu za náladu, kterou díky vám Hvězdobraní neztratilo ani při nepřízni počasí.
Omlouvám se všem, koho jsem nevzpomenul jednotlivě, ale jsem úplně vypatlanej a už mi to moc nemyslí, ale jan se vzpamatuju, začnu se na vás těšit zas napřesrok

Jirka
PS: moc moc moc poděkování mé rodině za pomoc a nakonec i kamarádům z okolí za záchranu v závěrečné fázi autodestrukce.