nazdar,veselo opravdu bylo,ještě dneska se směju jak jsem slyšel od Oldy ¨nemáš něco od Algidy?Tady máš Magnum p...¨ ;D ;D,akorát ten seeing nebyl k smíchu >:(a je hodně špatný až do včerejška.
Milan
jak vidím, tak se schází pořád stejná sestava Je dobře, že tady v okolí je skupinka lidí, která se schází, já bych se taky už rád ukázal, ale teď to delší dobu asi nepůjde...
Milane. Díky ! Já přeji Tobě, tvé manželce a všem účastníkům astronomických setkání FM a okolí hodně zdraví, úspěchů a krásných chvil u dalekohledů při pohledu na noční oblohu.
nazdar,v lednu se určitě zase všichni sejdem odpočatí jak od pozorování ;)tak i od práce ;D takže tím 10 palcem se určitě podíváš,možná i půlmetrem když doneseš dobrou slivovici
Milan
nazdar,v lednu se určitě zase všichni sejdem odpočatí jak od pozorování ;)tak i od práce ;D takže tím 10 palcem se určitě podíváš,možná i půlmetrem když doneseš dobrou slivovici
Milan
Skvělé, to bych byl moc rád. A když by nevadila hruškovice... ;)
nazdar
tak co,podnikneme nejaké to astropárty v lednu?
Navrhuji v pátek 20.1 v obvyklém čase a osvědčené sestavě u mě v Metylkách.Milan 1960 nám zajistí jasné počasí ;)a budeme natáčet Jupitera a Mars.
Doufám že se toho 17.1 u Martuse v KLOACE sejdeme v hojném počtu a Bohuš zase po dlouhé době vypráší ze svého dalekohledu pavouky a vymete kočince ;Da budeme také něco natáčet.
Milan
nazdar kamarádi
pokud by to šlo tak by se naše astrosetkání přesunulo zhruba o 14 dnů,chytil jsem bacilus moribundus carborundum ;)asi chřipku nebo co,bolí mě každý kloub,rýma,kašel.
Pokud by ale někdo přece jen měl zájem o bacila,rád na něho zakašlu a bacil předám dál ;)a zadarmo ;D
dík za pochopení
Milan