MikroAstroČaj
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
MikroAstroČaj
Hehe, antifajciari si zvolili "nafajceny" mlyn. :)
Ani sa nedivim. V tom Centrale to boli zazitky. Ktosi si tam objednal nakladany syr. Ten ale nalozili tak 3 minuty pred prinesenim Podla listka to mali byt vyberane talianske syry. Chutilo a vyzeralo to ako eidam z Tesca. Takze asi boli v Taliansku v Tescu na nakupy
Jedine pozitivum bol lacny a vyborny hoegaarden
Ale k veci, netusim, ci pribehnem. Jedujem sa nad korekciami kamaratovej diplomovky (o meteoroch, ich spektrach etc) a deadline sa blizi a este vela stran treba skontrolovat a opravit...
PS: Ale prist by som mal... Oslavit to ze som 4 tyzdne bez cigarety Ocakavam darceky ;D ::) ;D
Ani sa nedivim. V tom Centrale to boli zazitky. Ktosi si tam objednal nakladany syr. Ten ale nalozili tak 3 minuty pred prinesenim Podla listka to mali byt vyberane talianske syry. Chutilo a vyzeralo to ako eidam z Tesca. Takze asi boli v Taliansku v Tescu na nakupy
Jedine pozitivum bol lacny a vyborny hoegaarden
Ale k veci, netusim, ci pribehnem. Jedujem sa nad korekciami kamaratovej diplomovky (o meteoroch, ich spektrach etc) a deadline sa blizi a este vela stran treba skontrolovat a opravit...
PS: Ale prist by som mal... Oslavit to ze som 4 tyzdne bez cigarety Ocakavam darceky ;D ::) ;D
MikroAstroČaj
Ani jedna varianta neni dobra Tudiz neumim vybrat...
Mlyn je prijemnejsi, levnejsi, chutnejsi, ale holt tam budu chodit jen na chvilku Na tohle vazne nemam
Mlyn je prijemnejsi, levnejsi, chutnejsi, ale holt tam budu chodit jen na chvilku Na tohle vazne nemam
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
MikroAstroČaj
LaBa napsal: Hehe, antifajciari si zvolili "nafajceny" mlyn. :)
To od tebe neni hezky. Navic jsi taky antifajcar, nebo se tak alepon tvaris. Koureni v restauraci neni jedinou podminkou, i kdyz pro nas celkem dulezitou. Jsou zde i jine hodnoty, jako napriklad jidelnicek, ceny a atmosfera.
To od tebe neni hezky. Navic jsi taky antifajcar, nebo se tak alepon tvaris. Koureni v restauraci neni jedinou podminkou, i kdyz pro nas celkem dulezitou. Jsou zde i jine hodnoty, jako napriklad jidelnicek, ceny a atmosfera.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
MikroAstroČaj
Martin Vyskocil napsal:
Som hrdy antifajciar. Som rad, ze uz som sa (aspon dufam) zbavil zavisloti na cigaretach. Aj mne vadi, ze sa tam fajci. A vadi mi, ze si nepochopil moju nadsadzku. Myslel som to ako odlahcenie... Nevadi, zivot ide dalej... Aj kvoli tej nadsadzke som tam dal smajl
A vobec to nebolo myslene osobne!
Som hrdy antifajciar. Som rad, ze uz som sa (aspon dufam) zbavil zavisloti na cigaretach. Aj mne vadi, ze sa tam fajci. A vadi mi, ze si nepochopil moju nadsadzku. Myslel som to ako odlahcenie... Nevadi, zivot ide dalej... Aj kvoli tej nadsadzke som tam dal smajl
A vobec to nebolo myslene osobne!
- Algol77 (Jakub Koukal)
- Věk: 48
- Kontaktovat uživatele:
MikroAstroČaj
Nechcu vám do teho kecat, ale v hospodě lze předpokládat, že se kouří, stejně jako nelze předpokládat, že v kostele budou viset obrácený kříže a Deicide tam budou mít koncert...mimochodem, Laco, práší se tu.... ;D
Vybavení: Newton 240/1200+refraktor 110/1600 na paralaktice z dob krále klacka, Dobson 200/1200, 1 x Watec 902H2 Ultimate, 1 x VE 6047, 7 x KPF 131 HR...a spacáky s terénní plechovkou Peugeot 405
MikroAstroČaj
Algol77 napsal: Nechcu vám do teho kecat, ale v hospodě lze předpokládat, že se kouří, stejně jako nelze předpokládat, že v kostele budou viset obrácený kříže a Deicide tam budou mít koncert...mimochodem, Laco, práší se tu.... ;DCoz je prave ten problem... Vetsinou nas je kolem 15ti, takze celkem velka skupina, ve ktere nekouri nikdo. Ale neni kam jit, nebot zahulene jsou v podstate vsechny podniky. Tudiz se resi dilema, kam se presunout, nebo zda prestat chodit (nebo chodit jen "na otocku"). Opravdu nevim, kam utect pred tou kurackou bezohlednosti >:(
MikroAstroČaj
Algol77 napsal: Nechcu vám do teho kecat, ale v hospodě lze předpokládat, že se kouří, stejně jako nelze předpokládat, že v kostele budou viset obrácený kříže a Deicide tam budou mít koncert...mimochodem, Laco, práší se tu.... ;DAno, bohužel současná společnost předpokládá, že se v hospodách kouří... Proto hledáme takovou, kde by byl alespoň uzavřený salónek.
Ale představa toho kostela, cos vylíčil, mně fakt dostala! Až bude nějakej takovej, dejte vědět - vezmu si svoje triko Kissáků a přidám se ještě ten den večer
PS: Ježíš byl taky hipík, ne?
Měl dlouhý vlasy a nepracoval, co chceš víc...
Ale představa toho kostela, cos vylíčil, mně fakt dostala! Až bude nějakej takovej, dejte vědět - vezmu si svoje triko Kissáků a přidám se ještě ten den večer
PS: Ježíš byl taky hipík, ne?
Měl dlouhý vlasy a nepracoval, co chceš víc...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
MikroAstroČaj
Zjistuju kolik nas priste bude, takze hlasujte v ankete v sousednim vlakne
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
MikroAstroČaj
Ta Michalovo hospoda vypadá docela příjemně. Jinak já jsem při svém pátrání narazil na hospůdku U kulaté báby, která taky nevypadá špatně. Měli by tam mít nekuřácký salonek pro 15-25 osob a navíc na jejich webu slibují, že: "ocitnete se v domácím prostředí kde se Vám bude líbit a obsluha plně věnovat"
. Podle fotek ta hospůdka nevypadá špatně a ceny má dobrý, 10° Gambrinus 0.5L za 20,- Kč. A maj i plzeň
!
Polohou se mi to líbí, je to jedna zastávka busem z Florence (3 minuty).
Kdyby se vám podle popisu líbila, můžu se tam zítra zajít podívat, otestovat obsluhu a poptat se.
Kdyby se vám podle popisu líbila, můžu se tam zítra zajít podívat, otestovat obsluhu a poptat se.
MikroAstroČaj
Tharos napsal: Ta Michalovo hospoda vypadá docela příjemně. Jinak já jsem při svém pátrání narazil na hospůdku U kulaté báby, která taky nevypadá špatně. Měli by tam mít nekuřácký salonek pro 15-25 osob a navíc na jejich webu slibují, že: "ocitnete se v domácím prostředí kde se Vám bude líbit a obsluha plně věnovat"
. Podle fotek ta hospůdka nevypadá špatně a ceny má dobrý, 10° Gambrinus 0.5L za 20,- Kč. A maj i plzeň
!
Tohle vypada taky dost dobre. Tak tam zkus zajit a okouknout to (i tu obsluhu ), jestli budes moct.
Tohle vypada taky dost dobre. Tak tam zkus zajit a okouknout to (i tu obsluhu ), jestli budes moct.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
MikroAstroČaj
Tak jsem konecne zpracoval tech par fotek z posledniho MACe. Opet jsou na Picase (http://picasaweb.google.com/mikroastrocaj)
MikroAstroČaj
Díky za zveřejnění fotek, už jsem se nemohl dočkat
Petr
Petr
LightBridge 12 palců; Vixen VMC 110L; triedr 10x50; okuláry Pan 24mm, Hyperion 17mm, SW Planetary 7mm; filtr Astronomik UHC-E; Atik 16IC; stativ Celestron s Alt-Az hlavicí; HEQ5 Pro
MikroAstroČaj
Do fotogalerie se přidaly fotografie ze starších MikroAstroČajů
http://picasaweb.google.com/mikroastrocaj
http://picasaweb.google.com/mikroastrocaj
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
MikroAstroČaj
Za stare MACe Cassimu dekuji. Pokud ma nekdo jeste nejake dalsi fotky a chtel by je tam dat, tak mi je poslete.
Zaroven s tim jsem tam spustil novou sluzbu Picasy. Diky tomu je ted u fotek psane, kdo na nich je, pri najeti na postavu se zobrazi o koho jde a pripadne si muzete nechat zobrazit fotky s urcitou osobou. Zatim to ale jeste nemam dodelane, takze kdyz narazite na nekoho, kdo neni identifikovan nebo je pojmenovan spatne, dejte mi prosm vedet, at to mohu napravit. Diky
Zaroven s tim jsem tam spustil novou sluzbu Picasy. Diky tomu je ted u fotek psane, kdo na nich je, pri najeti na postavu se zobrazi o koho jde a pripadne si muzete nechat zobrazit fotky s urcitou osobou. Zatim to ale jeste nemam dodelane, takze kdyz narazite na nekoho, kdo neni identifikovan nebo je pojmenovan spatne, dejte mi prosm vedet, at to mohu napravit. Diky