23.6.

24.6.

Tak ono to jde dobře z Prahy, jenže ta Paříž je větší, tak jim to jde lípMiX píše: Taky by mě zajímalo, jestli by se v Čechách nebo na Slovensku nenašlo místo, odkud by to šlo stejně dobře, jako z Paříže.
.
MiX, mas pravdu. Urcite je nas aj tento rok dost aktivnych planetarnikov. Lenze podmienky su zatial naozaj velmi zle a este ak mi nakoniec z C11 vylezie konecny vysledok o dost horsi ako z tvojho MT 200, tak to nemam chut ani zverejnovat.MiX píše: Stav, který je na fóru, bych negeneralizoval, tady je aktivních pár lidí. Ono to třeba jde i u nás a i letos jsou pořízeny srovnatelně pěkné snímky. Jen je autoři nezveřejňují, fotí si jen pro sebe a pro radost a třeba studují i ty detaily.
Díky za pochvalu i připomínku. Pochvala potěší a připomínka může pomoct.Cztwerec píše:Pěkné! detaily výborné akorát už mi to přijde přeostřené. Ale když je účelem detail... tak je to asi jasné.
Až se podmínky zlepší, tak bude situace zase opačná.Tibor píše: Lenze podmienky su zatial naozaj velmi zle a este ak mi nakoniec z C11 vylezie konecny vysledok o dost horsi ako z tvojho MT 200, tak to nemam chut ani zverejnovat.