Cassi: dost dobry ;D (u prvniho obrazku, nez jsem zjistil, ze jde o animaci, jsem si rikal, ze to jen tak nekdo z nas pozemnich amateru nevyfoti - ten prvni snimek)
Aby se kuřáci vyrovnali co do množství vypouštěného kouře současnému leteckému provozu,muselo by se lidstvo na zeměkouli zdvojnásobit a všichni by museli kouřit i nemluvňata.I tak však kouření nepropaguji.O škodlivosti kouření vím od mládí,neboť moje prababička zemřela ve 102 letech,asi proto,že kouřila 40 Partizánek denně a k tomu balila Tarasa.
josef01 napsal: Aby se kuřáci vyrovnali co do množství vypouštěného kouře současnému leteckému provozu,muselo by se lidstvo na zeměkouli zdvojnásobit a všichni by museli kouřit i nemluvňata.I tak však kouření nepropaguji.O škodlivosti kouření vím od mládí,neboť moje prababička zemřela ve 102 letech,asi proto,že kouřila 40 Partizánek denně a k tomu balila Tarasa.
Jeji geny bych chtel mit ;D
Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Ohledně toho kouření, nechápu. Přestat kouřit je tak jednoduché, můj kamarád to dokázal už pětkrát. Tak co?
A jinak bych taky mohl doporučit pro studenty takový docela dobrý server, třeba se bude někomu i hodit... www.primat.cz
Shqwert...