Pozorování a hudba??!!

Nezávazné povídání o všem, co se týka astronomie.
Odpovědět
Vejr

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Vejr »

Jojo, neni nad ticho... Ale mozna je to tim, ze ho mam nedostatek, nebot bydlim primo v centru Prahy :-/
Jsem zacatecnik, ale lecim se :-)
Hadra

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Hadra »

V posledním roce se mi stává, že si všimnu zajímavosti v nějakém filmečku a pak to jistí torrenty - např. Layer Cake - FC-Kahuna (Hayling), Ilan Eshkeri@Steve MCLauchlin (Opening)...Hans Zimmer. Pár songů z Vanilla Sky - zvlášť úlet Looper - Mondo ´77 , Julianna Gianni, Radiohead, Nansy Wilson. No nit může i být: Prodigy - Shrek - Transglobal underground - Jana Kirschner - Nelly Furtado - Massive Attack (teď zrovna: Heat misser...) - Yulduz usmanova (Uzbekistan) - Szidi Tobias, Tangerine Dream...a bionc (to už je iné oné :-) . Výzkumům, práci a individuačním procesům zdar.
R110/660, CG5 GT, Triedr WO 8x42
Starhopper
Věk: 35
Kontaktovat uživatele:

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Starhopper »

Čo sa mňa týka tak počúvam hlavne Rock. Najradšej skupinu R.E.M. určite poznáte ich piesne ako Man on the Moon alebo Losing My Religion ;)
My web page http://www.astro-web.sk  
FB: Astro-web
Newton 256/1170
Newton 150/750PDS +EQM35proGoto
Lunt 50/350 H-alfa
Refraktor 70/700
Newton 76/300,trieder 8x21 a 10x50
OMEGON Minitrack LX2
Stavba Newtona 125/1250,
Canon EOS 550 D a 450mod ASI120mc-s
Beasty

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Beasty »

Já tedy poslouchám hiphop a to nejen k dalekohledingu ale vůbec všeobecně. Moc se to k tomu asi nehodí, není to ale důležité. Naopak si myslím že pokud se u toho dokážu odreagovat, mohu dosáhnout lepších výsledků při hledání objektů. Ještě pro upřesnění poslouchám CZ + SK HipHop.... ;)
moonulka

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od moonulka »

Eryn napsal:

No tak to buď nie som inteligentná, alebo som výnimka, pretože mne heavy metal neodbúrava stres, ale mi ho spôsobuje. Ja sa pri pozorovaní aj pri akejkoľvek inej činnosti vyžadujúcej sústredenie riadim zásadou ticho musí byť.
Eryn, tak to jsme asi dvě, já také tento styl hudby moc v lásce nemám a při pozorování mám taky radši klid, jinak mě to může rozladit. Když jsem rozrušená tak mám tendenci sama od sebe všechno zhazovat a do všeho narážet, to by potom dopadlo! :D
LbA

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od LbA »

Monika Ch. napsal:

Eryn, tak to jsme asi dvě, já také tento styl hudby moc v lásce nemám a při pozorování mám taky radši klid, jinak mě to může rozladit. Když jsem rozrušená tak mám tendenci sama od sebe všechno zhazovat a do všeho narážet, to by potom dopadlo! Antimetalistky skuste tento videoklip. Je to fantasticka metalova kapela TOOL. Ich zatial posledny album 10 000 Days je famozny.
http://www.youtube.com/watch?v=hii17sjSwfA
reakcie a komentare radsej piste do ICQ alebo sukromnych sprav :)
Kunzov

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Kunzov »

Vzhledem k tomu, že pozoruju výhradně na chatě v obklopení přírody, tak dávám radši přednost nočním zvukům z lesa ..."štěkání" srnců, houkaní sov a hejkalů Jsou z toho rázem dva neobyčejné zážitky
Pozoruju z Oderských vrchů. N 200/1000, R 70/700, CEL 12x70.
Beasty

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Beasty »

Radek napsal: Vzhledem k tomu, že pozoruju výhradně na chatě v obklopení přírody, tak dávám radši přednost nočním zvukům z lesa ..."štěkání" srnců, houkaní sov a hejkalů Jsou z toho rázem dva neobyčejné zážitky
Jednou jsem takhle v noci pozoroval také za zvuků přírody, občas houkla sova, štěknul srnec, pak zaštěkal pes, najednou pár metrů od mě zachrochtalo prase a v tom okamžiku jsem nevěděl jestli mám hodit dalekohled do kufru a zdrhnout nebo co......:) nakonec kanec v poklidu odešel a od té doby se snažím si to ticho zpříjemnit....hudbou nebo společností :)
Cztwerec
Kontaktovat uživatele:

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Cztwerec »

Young Gods, industriální rock + ambient každopádně lahodí mému uchu nejvíce, obzvlášť při pozorování nebe.
Lectorem iustus...
Martiname

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Martiname »

no já poslouchám hip hop(Tupac) a hafo dalších, mezi nimi i tento pěknej song od enya...aby to nebylo tak stereotypní tady odkaz na ten song(perfektní atmosféra a akustika..) všem doporučuju : http://youtube.com/watch?v=Vrhgk8Fa_QE - Adiemus...
REF.TS 110/660 ,10x50 triedr
Lightsscope

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Lightsscope »

Ja teda moc hudbu taky neposloucham, ale tohle jsem objevil - je to pekne ;) ;)

http://www.glumbert.com/media/okgo

Doporucuji.
Kubajz

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Kubajz »

Cztwerec napsal: Young Gods, industriální rock + ambient každopádně lahodí mému uchu nejvíce, obzvlášť při pozorování nebe.áá Young gods,že bych tu nebyl jediný kdo poslouchá(mimo jiné)i klasický industrial a sem tam ambient(live naposledy včera...projekt Grimbergen ;D)?Jo,ambient je k pozorování příjemná hudba :)
Jakub Kristek
Obrázek
LbA

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od LbA »

hora napsal: Ja teda moc hudbu taky neposloucham, ale tohle jsem objevil - je to pekne ;) ;)

http://www.glumbert.com/media/okgo

Doporucuji.jj ;D hlavne klip je za vsetky drobne ;D Toz tak tato songa stihla chvilu rotovat na 4. okruhu slovenskeho rozhlasu, klip som nevidel doteraz a sa smejem :)
Napad genialny (proste prihody z fitness )
Ale neodpustim si, konecne ako singel vysla asi najlepsia songa z albumu 10 000 days od kapelky TOOL
http://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26g juj no klip prihody z pola :)
Ale tuto songu pri pozorovani milujem najviac
http://www.youtube.com/watch?v=oWMIXgCaJPQ
Hlavne ked jeden z albumov kapelka nazvala tak "planetarne" Cydonia
Radous

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Radous »

Pánové vy mně překvapujete ;D, Tool, The Young Gods, ... takový fanoušky bych tady nečekal :o
"Sněhové vločky jsou v pekle vzácné" S. Weinberg
Cztwerec
Kontaktovat uživatele:

Pozorování a hudba??!!

Příspěvek od Cztwerec »

Jak nečekal?Já jsem někdy až moc klidná povaha(ambient, Young Gods, Robert Rich, Yan Body, Ulf Soderson, Moby),ale občas potřebuju slyšet něco jiného(Ministry, Die Krupps, Sepultura, Fear Factory, Rammstein, Nirvana, Prodigy, Pearl Jam, Slipknot a mnoho mnoho jiného) to je normální. Asi je to podle nálady. A náladu u pozorovacích seancí mám právě třeba na Young Gods(viz. třeba písnička Astronomic - ta se přímo nabízí). ;)
Lectorem iustus...
Odpovědět