Ahoj Stando,
jen tak mimochodem , co se dívám na tu složeninu bublinky (4x600s ) tak myslím, že když bys udělal pro Ha např. 12 takových expozic tj. 2hod budeš mít naprosto luxusní a dostačující data pro velice pěknou Ha fotku skoro bez šumu ...pokud to moc nepřeženeš se zpracováním tzn. dle hesla méně je někdy více

Prostě to co Ti z toho vylezlo za 40minut by tady leckdo mohl (a právem) považovat za pěknou Ha fotku

Pro OIII a SII to bude tady ( a dá se říct, že u většiny objektů) vyžadovat nejspíše alespoň 2-3x tolik expozic, ale potom z toho bude krásný základ pro bicolor respektive HST paletu. OIII ovšem rozhodně nefoť ,,při Mesíčku,, a nenech si namluvit, že to nevadí

Jak už jsem psal, podle mě lezou z té kamery opravdu velice kvalitní data..
Mimochodem je na zvážení (vyzkoušení) jestli má v tomto případě smysl dělat ty 600s expozice nebo by stačilo více 300s vzhledem ke krásné citlivosti té kamery a nízkému šumu. Alespoň tedy pro ty jasnější objekty. Mohl bys tím minimalizovat případné problémy s nedokonalou pointací, ustavením, náhlými poryvy větru a atp. Já sám dělám nyní pro úzkopásmo většinou 600s expozice, ale mám CCD a když fotím APO Tripletem tak i výrazně menší aperturu a horší světelnost. Pokud, ale výše uvedené problémy neřešíš tak samozřejmě 600s expozicemi v úzkopásmu jak se říká nic nepokazíš a ušetříš místo na harddisku

Newton 200/600, NEXUS kk, ASKAR FRA 300, SW Evoguide 50ED, Starizona EvoFF, SW EQ6-R Pro, ASI 2600mm, ASI 290mm, ZWO EFW, Pegasus Falcon Rotator v2, 36mm filtry Astronomik R/G/B,CLS CCD,Ha,OIII,SII 6nm
https://www.astrobin.com/users/Daveone/