Tak som zas pokúšal spúšť . Tvorila sa pekná vlnitá oblačnosť. Bohužiaľ nebol čas ísť niekam za mesto, takže skôr len dokumentačne:To druhé video je velmi pěkné. :o
Jak si měnil dobu expizice respektive clonu během snímání? Ručně?
Meade LX90 8"SCT f/10; AZ-EQ6 GT; Vixen VMC110L; TS Photoline 90/600 APO Triplet; Canon EOS 60Dm; Canon EOS 600D; ASI120MC; ASI178MMC
Vcera jsem trapil zrcadlovku. Mohlo toho byt jeste vic, ale mam jen 4GB kartu. Jsem maximalne spokojeny s neoriginalni baterkou za 300,- Vydrzela cvakat 4,25h a cvakala by dal kdyby bylo na co ukladat
Ke konci se nepravidelne zkracoval u nekterych snimku expozicni cas, nejsem si jisty co to zpusobilo. Budto uz casovaci slably baterky, nebo prestavala stihat karta ukladat data...
Jak se do toho pustím znovu,zkusím nedržetWink deset minut spoušť a trochu to natáhnu.
Mám pocit, že MaG to myslel trohu jinak Přidej na tempu v nějakým sw (VirtualDub), ať se to takovou dobu "neloudá"...
Udělal sem si výlet na kopec Klíč 759mnm v Lužických horách a vydržel sem na vršku až do západu Slunce respektive východu Měsíce.
Tak sem to nafotil.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2gNCFcazLTk[/media]