MikroAstroČaj
MikroAstroČaj
Já jdu určitě, takže přijďte v hojném počtu:-)
PS: Přišel někomu z vás již astropis?
Já mam dojem, že mi ho někdo ukradl ze schránky, jelikož už měl vyjít před 14ti dny.
Já mam dojem, že mi ho někdo ukradl ze schránky, jelikož už měl vyjít před 14ti dny.
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
MikroAstroČaj
Chef napsal:
Jo, me prisel asi pred 2 tydny.
Jo, me prisel asi pred 2 tydny.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
MikroAstroČaj
Dneska prijdu a Astropis uz mam.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
MikroAstroČaj
Já se omlouvám ale dneska nepřijdu - Astropis už mám...
Hezky si to tam užijte
Hezky si to tam užijte
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
MikroAstroČaj
Chef napsal: Já jdu určitě, takže přijďte v hojném počtu:-)
Zdarec
že by někdo kradl zrovna ASTROPIS ?? že by nějaký ASTRO-zloděj ?? ;D No, když už tu jsou i Astro-grazlové, tak proč ne.
U nás to spíš pošťačka strčí do vedlejší schránky.
Jo dnes bych chtěl taky dorazit, bo další dva týdny tu nebudu.
Zdarec
že by někdo kradl zrovna ASTROPIS ?? že by nějaký ASTRO-zloděj ?? ;D No, když už tu jsou i Astro-grazlové, tak proč ne.
U nás to spíš pošťačka strčí do vedlejší schránky.
Jo dnes bych chtěl taky dorazit, bo další dva týdny tu nebudu.
CELESTRON 10x50 ED GRANITE, UC 22" Obssession, TS-Optics 86SDQ
MikroAstroČaj
Ze ych si dovolil take prijit? Jeste tedy nevim, jestli mi to vecer vyjde, ale zatim to vypada nadejne. Ovsem na zadnem srazu jsem jeste nebyl, tak bych rad konecne take nekoho poznal Je to porad na Florenci v Mlyne?
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
- Martin Vyskočil
MikroAstroČaj
Jasne, prijd. Budem se tesit. Je to kousicek od Karlinskyho namesti, nekde tady je planek primo do Mlyna.
Urcite nas poznas a jestli ne, staci se hospodskyho zeptat na astronomy. Uz jsme hodne proflaknuty
Urcite nas poznas a jestli ne, staci se hospodskyho zeptat na astronomy. Uz jsme hodne proflaknuty
MikroAstroČaj
Vejr napsal: To je mi jasne, kdyz jsem videl nejake fotky uctu ;DTo víš... Noční pozorování jsou náročná na organismus a je třeba jej posilovat -> a pivo, jak známo, obsahuje spoustu vitamínů, stopových prvků a jiných dobrot ;D
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
-
3J
MikroAstroČaj
dvader napsal:
To víš... Noční pozorování jsou náročná na organismus a je třeba jej posilovat -> a pivo, jak známo, obsahuje spoustu vitamínů, stopových prvků a jiných dobrot ;Dno já zase zkejsnu v práci
a jen bohové vědí do kolika :'(
To víš... Noční pozorování jsou náročná na organismus a je třeba jej posilovat -> a pivo, jak známo, obsahuje spoustu vitamínů, stopových prvků a jiných dobrot ;Dno já zase zkejsnu v práci
a jen bohové vědí do kolika :'(
MikroAstroČaj
Zítra to vypadá, že se dostanu na astročaj, tak doufám, že někdo dorazíte 
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
- Martin Vyskočil
MikroAstroČaj
Ja urcite, ale nebudu az do konce.
MikroAstroČaj
Ju budu urcite az do konce:-)
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
MikroAstroČaj
Ja bohuzel tentokrat ne, nebot nejsem v Praze... Snad priste
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
MikroAstroČaj
Kdo pojede dnes na Ořech?