Tak ještě přidám jen Rybí hlavu, ke které už mám nafocené všechny 3 kanály. Co se postupu týče, chtěl bych si zeptat jestli něco nedělám špatně, přeci jen mám Pixi pouze pár měsíců.
Prvně jsem každý kanál zvlášť upravil následovně: DBE, Canon Banding Reduction 2x v obou směrech, Dekonvoluce, MLT na vyžehlení šumu první 3 vrstvy.
Potom jsem ty kanály složil v PixelMath a: Masked stretch, Pohrál si s křivkami, Vytvořil fialovou masku pro redukci fialové, Extrahoval modrý kanál (nejméně mlhoviny) a pomocí MLT nechal jen hvězdy, vytvořil 2 masky, Jednu na velké hvězdy, tu jsem ještě mázl pomocí konvoluce a na malé hvězdy, Morphological Transformation pro redukci hvězd, Unsharp mask na doostření zredukovaných hvězd (jen slabě) a nakonec MLT bias na 2 a 3 vrstvu na doostření detailů. Pak jsem si ještě v PS pohrál s barvami.
Jde o cca 5h na kanál, foceno přes ASI1600MM Pro.

Explore Scientific AP 102/714 ED APO Triplet + Lightwave 0.8x rovnač, Celestron 127/1500, Malokuk 60/240, Canon 100D, Canon 6D, ZWO ASI1600MM-Pro, ZWO ASI120MM-mini, Celestron Nexstar SLT, iOptron CEM60, Skywatcher Star Adventurer Mini
Astrofotky