Binox.cz - zkušenosti
Binox.cz - zkušenosti
Takže ale bylo všechno v pořádku.....?Ano, v podstatě nakonec spokojenost. Okulár vypadá dobře, i když jsem se s ním zatím pomazlil jen v práci kam mi přišel - a jak tak koukám z okna, tak si s ním hned tak neužiju
Binox.cz - zkušenosti
Okulár vypadá dobře, i když jsem se s ním zatím pomazlil jen v práci kam mi přišel ;D tak to mám hrubé nedostatek,já se s nima ještě nepomazlil co mě došli minulý týden.
Dobson SW 250/1200, N 150/750, ED80/600 na AZ-4, TELE VUE Paracorr, Panoptic 24mm 68°, Nagler 13,9,7,5, 3.5mm 82°, SW Planetary 8,7,6,5,4mm UWA-58°, 2"SW/SWA 38mm 70°, Celestron 15x70, UHC Lumicon, UHC-S BDP, CLS Astronomik, 2x Polarizační BDP
- Tomáš Grygarčík
- Věk: 36
- Kontaktovat uživatele:
Binox.cz - zkušenosti
S Binoxem jsem taky jednal naprosto bez problémů. Druhý den od objednávky jsem od nich dostal e-mail, jestli nechci objednávku upravit, protože kýžený okulár byl momentálně nedostupný, tak mi nabídli jiný s podobnými parametry, jenž měli skladem. 
No a pak mi to PPL týden vozilo po republice z depa do depa, než se trefili do Opavy >:(

No a pak mi to PPL týden vozilo po republice z depa do depa, než se trefili do Opavy >:(
SW 200/1000, SW 200/800, TS Photoline 72mm f/5.5 APO, LUNT Ha 60/500 B1200
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
Binox.cz - zkušenosti
PPLTahle spolecnost je kapitola sama pro sebe...
Newton 203/1200, dobson
Refraktor CEL 102/500, AZ3
Triedry: Canon 15*50 IS, Meopta 8*25 a 6,5*32, Bresser 10*50, CEL 15*70
Foto.: Panasonic DMC-LZ8, Sony DSC-RX100 II, Canon EOS 1000 a 650
Refraktor CEL 102/500, AZ3
Triedry: Canon 15*50 IS, Meopta 8*25 a 6,5*32, Bresser 10*50, CEL 15*70
Foto.: Panasonic DMC-LZ8, Sony DSC-RX100 II, Canon EOS 1000 a 650
Binox.cz - zkušenosti
V Binoxu uz jsem asi 2x nakupoval... Naposledy NEQ6 SS a pred rokem NWT, vuci Supre jsem za to same usetril nekolik tisic. Osobni odber a naprosta spokojenost.
- Kolotocar79
Binox.cz - zkušenosti
Ahoj. Moje zkusenost s Binoxem je docela rozporuplna. Kupoval jsem tam 2x. Nejdrive mini dobson First Scope 76/300 a nejake okulary pro meho newtona 130/900, podruhe - vcera montaz AZ4. First Scope dorazil ve verzi od Celestronu, objednan byl od SW. Asi si rekli dalekohled jako dalekohled... Ve druhem pripade, jsem si AZ4 vyzvedaval osobne. Kdyz jsem ji pak vcera vecer chtel vyvezt na chatu, upadla mi pri vyndavani z auta a odstipla se hlava. Kdyz jsem si ten lom prohlizel, pusobilo to na me skoro jako unavovy lom, kteremu ten pad "jen napomohl". Tak jsem si rekl, ze to zkusim "vyreklamovat". Samozrejme jsem nepredpokladal, ze se mi vrati penize, ale ze mi treba prodejce poradi jak dany problem resit. Prodavacka nevedela co s tim, proto volala vedoucimu a ten mi po telefonu sdelil, ze se s tim neda nic delat a v podstate neprojevil zajem mi poradit co s tim, ani to nechtel videt. Nakonec jsem to odnesl ke Skodovi a tam jsme se dohodli, ze to za 500 kc opravi. Takze kdyz to shrnu. Jako plus vidim kosickovy eshop, rychlost dodani, jako minus z meho pohledu chladny pristup k zakaznikovi a pripadne nektere rady v jejich diskuzich. Myslim, ze tvrdit, ze pro zacinajiho pozorovatele neni dobson vhodny, a ze vhodnejsi je pristroj na paralakticke montazi....Nekdo to tak muze vnimat, ale vetsinovy nazor je nekde jinde.
- hurá hvězda
Binox.cz - zkušenosti
Mám v plánu za nějakej čas koupit dobsona a koukal jsem ,že v Binoxu ho mají asi nejlevnější,proto jsem uvažoval ,že bych ho mohl objednat tam. Ale po přečtění tohohle vlákna, si to budu muset ještě promyslet.
SW 254/1200 ,malokuk 80/400 na AZ3, triedr 15x70 , kukátko 15x30 , hypíci 13mm a 8mm, setové
okuláry,Radian 6mm.
okuláry,Radian 6mm.
Binox.cz - zkušenosti
Já bych to tak černě neviděl, chyby se najdou, ale taky patří asi k těm "nejpoužívanějším" mezi amatéry. Můj názor - celkem spolehlivý obchod...
SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
- hurá hvězda
Binox.cz - zkušenosti
Tak jsem nakonec dobsona koupil v Binoxu.Měli ho maličko levnější než u konkurence a tak jsem se rozhodl ho koupit u nich.Objednal jsem ho v neděli a dnes ráno mi došel. tot' moje pozitvní zkušenost s tímhle obchodem.
SW 254/1200 ,malokuk 80/400 na AZ3, triedr 15x70 , kukátko 15x30 , hypíci 13mm a 8mm, setové
okuláry,Radian 6mm.
okuláry,Radian 6mm.
Binox.cz - zkušenosti
Ja som si objednával dobsona cez binox, a bez problémov. Rýchlo mi odpovedali aj doviezli. A ešte tak lacno ! Dokopy ma to stalo aj s dopravou 320€ ! Škoda len, že dopravné stojí okolo 40€.
Sky Watcher Newton 8" ,refraktor 50 f/3 (vlastná výroba), trieder MLC 8x40
Binox.cz - zkušenosti
Dobrý den
Prosím o radu hodlám utratit peníze za nový flextube od SW.
To co se mi líbí jsem našel u Binox.
Máte s tímto obchodem zkušenosti?
Nechci být paranojdní ale v minulosti jsem si již jednou nabjehl,
proto prosím o vaše zecenze na Binox.
Děkuji Olda
Prosím o radu hodlám utratit peníze za nový flextube od SW.
To co se mi líbí jsem našel u Binox.
Máte s tímto obchodem zkušenosti?
Nechci být paranojdní ale v minulosti jsem si již jednou nabjehl,
proto prosím o vaše zecenze na Binox.
Děkuji Olda
Binox.cz - zkušenosti
No já Ti nevím,ale nemáš těch recenzí tady v tom vláknu 4 stránky?Jinak za sebe můžu říct toto.Nakupoval jsem v Binoxu 3x a ani jednou jsem neměl žádný problém.
Binox.cz - zkušenosti
Ahoj demonku děkuji za tvou zkušenost s Binox.
Ano je jich tu fest, ale já to netušil že existuje tohle vlákno a psal jinam, následně jsem byl velice správně přesunut.
Tím děkuji adminu za zodpovězení dotazu.
Olda
Ano je jich tu fest, ale já to netušil že existuje tohle vlákno a psal jinam, následně jsem byl velice správně přesunut.
Tím děkuji adminu za zodpovězení dotazu.
Olda
Binox.cz - zkušenosti
Moje zkušenost je taková, že to jsou prodejci, pokud mají prodají, ale o prodávané astrotechnice moc znalostí nemají. Proto radši volím specializované prodejce, kde mohu vše vyzkoušet, prodiskutovat případné doplňky z mnohem většího sortimentu než u Binox a hlavně mohu diskutovat a řešit s prodejcem případné problémy vzniklé při pozorování.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Binox.cz - zkušenosti
Já mám bohužel s Binoxem stejně špatnou zkušenost jako Martins. Několikrát dotaz na dostupnost teleskopu, odpověď jen jednou, poté už ne. Následně zaslána závazná objednávka na teleskop za nemalou cenu (pochybuju, že tahle zpráva zkončila ve spamu nebo že by toho měli tolik, že by to pro ně nebylo zajímavé), potvrzení přišlo, ale dále už nic. Poté jsem sepsala několik mejlů, na jeden odpověděli a na další už ne. Po měsíci a půl marného čekání na jakýkoliv kontakt nebo dokonce teleskop, jsem si našla jinou firmu a požadovaný teleskop jsem měla do 5ti dnů!!! Tohle je neomluvitelné chování. Poslala jsem doporučeně odstoupení od objednávky a zrušení celého obchodu. U této firmy si já osobně již nic neobjednám, z jejich přístupu jsem více než zklamaná. >:(
Teleskop Sky-watcher 200/1000, EQ 5, GoTo