LITICE NAD ORLICÍ 2008
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Zdravím
ještě jsem nebyl na žádné takové akci. Je možné přijet i jen na skok (okouknout vybavení, osobně se seznámit s lidmi tady z AF, příp. ochutnat tamní mok). Počítám že bych přijel v některý den dopoledne.
MartinV
ještě jsem nebyl na žádné takové akci. Je možné přijet i jen na skok (okouknout vybavení, osobně se seznámit s lidmi tady z AF, příp. ochutnat tamní mok). Počítám že bych přijel v některý den dopoledne.
MartinV
Osobní stránky: http://dslr-astrophotography.cz/
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
Poz. stanoviště: Kamenný vrch, Stránské, Norberčany, Morav
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Jasně, myslím, že to nebude problém
MartinV napsal: Zdravím
MartinV
MartinV
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Děkuji. Už teď se těším. ::)
MartinV
MartinV
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Rád bych se podíval do Litic (loni mi to nevyšlo) ..... zatím ovšem nevím jak to dopadne, proto bych se označil "štítkem 50/50" 
Petr

Petr
Refraktory achromáty: Celestron C4-R 102/1000mm, Sky-Watcher 80/400mm, Hama 60/700mm. Triedry: Fomei 10x50, Bushnell 8x40
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Tak nějak jsem pozapoměla že on je vlastně státní svátek ve čtvrtek a my máme v pátek ředitelské volno takže... Mirku máš ještě místo v autě? Já bych se do Brna dostala bez problémů 

LITICE NAD ORLICÍ 2008
jojo
jak napsal cassi .... i kouknout se můžete přijet

MartinV
jak napsal cassi .... i kouknout se můžete přijet

MartinV
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007

LITICE NAD ORLICÍ 2008
Jsi očekáván i se svými astronomickými Bóbiká ;D
koper napsal: Ahoj, taky se hlásím.
koper napsal: Ahoj, taky se hlásím.
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007

LITICE NAD ORLICÍ 2008
Bohuzel musim oznamit, ze kvuli zdravotnimu stavu se astro setkani v Liticich nemohu zucastnit 
Tesil jsem se celou dobu nejen na Litice, ale i na Sumavu. Bohuzel po dalsi operaci kolene po mem vaznem urazu na Novy rok na lyzich jsem ve stadiu, kdy mam silne bolesti, nemohu chodit, maximalne se plouzim o berlich a vidim zcela realne, ze uzdraveni, bude-li vubec nejake, je otazkou mesicu...
Timto Vam preji pokud mozno jasne nebe a uzijte si astrosetkani i za me!
ladis

Tesil jsem se celou dobu nejen na Litice, ale i na Sumavu. Bohuzel po dalsi operaci kolene po mem vaznem urazu na Novy rok na lyzich jsem ve stadiu, kdy mam silne bolesti, nemohu chodit, maximalne se plouzim o berlich a vidim zcela realne, ze uzdraveni, bude-li vubec nejake, je otazkou mesicu...
Timto Vam preji pokud mozno jasne nebe a uzijte si astrosetkani i za me!
ladis

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Takže nakonec nepojedu sám. Pojede se mnou ještě kolega mo z AF. Přijeli bychom asi v So a pokud bude jasno tak bychom zůstali přes noc do následujícího dne. Byl by v tom nějaký problém?
MartinV
MartinV
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Tak jsem si teď našel nějaké zajímavé úkazy v období 8.5 - 11.5 a 10.5 bude zákryt marsu měsícem (ve dne ale měl by být viditelný dalekohledem) a pak by měla být vidět také kometa C/2007 W1 Boattini, která bude mít asi 9mag a 15.5 skor 7,5mag. Tak se máme na co těšit, pokud nám bude počasí přát:-)
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Zvídavá otázka : Kolik tam bude dětí tak kolem 12 let věku ?
Já tam budu mít své 2 mladší (12, 17) a od Jirky by tam měli být další 2 okolo 12 let, jestli se nepletu...
Já tam budu mít své 2 mladší (12, 17) a od Jirky by tam měli být další 2 okolo 12 let, jestli se nepletu...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

LITICE NAD ORLICÍ 2008
Ještě mne napadá jeden dotaz k předchozímu tématu:
Nebude tam nějaká baba okolo těch 17, aby tam ten můj starší měl co dělat?

Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

LITICE NAD ORLICÍ 2008
dvader napsal: Ještě mne napadá jeden dotaz k předchozímu tématu:
Toš já tam bud ale se mnou by určitě neměl co dělat, to vím určitě

Toš já tam bud ale se mnou by určitě neměl co dělat, to vím určitě