MaG napsal:
Ano, na toto jsem také již před lety přišel, to se pak lehko fotí

Doufám, že fotíš bezpečně.. Já, jestli vůbec někdy budu mít bouři jižně ode mně, tak ji budu fotit z balkónu s drátovou spouští, nebo s časovačem a radši zalezu do bytu.
Fotim relativne bezpecne, pokud je boure daleko ode mne fotim a koukam na ni z balkonu. V nasem okoli, kde mame tkzv. betonovou dzungli :-/ nemam ten pocit, ze by to prastilo do neseho domu, v okoli se naleza daleko vetsich objektu, vhodneho pro blesk a ten si hleda misto nejmensiho odporu. Vzdy pouzivam casovac a kdyz hodne prsi a boure je blizko tak zalezu.
Druhá vec je pokud bych byl na otevrenem prostranství, treba jako Biba (viz predchozi strana) na kopci, zde hrozi daleko vetsi nebezpecí, ale i zde bych nejspis pokud by neprselo vystrcil nadobicko a radeji bych zalezl do auta, kde bych byl relativne chranen konstrukci auta.
MaG napsal:
tak ji budu fotit z balkónu s drátovou spouští, nebo s časovačem a radši zalezu do bytu.Tady drátená spoust nemá význam, chodit kazdych x sekund na balkon odaretovavat spoust a cekat na ulozeni snimku. Videl bych to jedine na ten casovac, nebo uzaverku ovladat pres pc.