Koníček No.1, No.2, No.3 ....
KYTARA, KAPELA, ASTRO ,DOBROVOLNI HASICI SDH CERTORYJE, RYBY, IT,WI-FI (www.cd-net.org),FITKO, MALBA, FOCENI ,SKY DIVING, NOHEC,FOTBAL ,KOLO,AUTA,CTENI.........prostě všechno co vydělám vrazím do pí...ovinek 
u mna je to astronomia, linux a *bsd, programovanie obcas bycikel.
Astronomie, koně, práce na baráku, 2 světová válka (hlavně na moři), počasí, no a pak všechno, co mám v exploreru ve složce oblíbené.
A smozřejmě rodina..
A smozřejmě rodina..
Dobson 200/1200 ; trieder 12x50
- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
astro, fotbal + sport, hudba, šutrologie, meterologie, sběr známek, kreslení, motorky, germanistika, vaření (což je i mou prací)
Lectorem iustus...
Kytára, nf elektro bastl, koncerty, posilování, astronomie, focení, nic nedělání, ... ;D
astronomie (number one), kompy (kvalitní hrou nepohrdnu-DeusEx,Starcraft,Diablo2), kolo, britský humor(RedDwarf, BlackBooks,HaloHalo, ted IT Crowd), dobrý filmy, akvaristika, cajovna, okrajově ekonomie (studuju ji).
nnexus napsal: astronomie (number one), kompy (kvalitní hrou nepohrdnu-DeusEx,Starcraft,Diablo2), kolo, britský humor(RedDwarf, BlackBooks,HaloHalo, ted IT Crowd), dobrý filmy, akvaristika, cajovna, okrajově ekonomie (studuju ji).
No sláva, konečne nejaký akvarista
! Už som si myslela, že sú tu len samí milovníci počítačov, áut a podobne... aké akvárium máte? (Pošlite radšej súkromnú správu, lebo toto je už trochu mimo témy.)
No sláva, konečne nejaký akvarista
Lol já na akvaristiku uplně zapoměl. 1, 100 litrovy akvarko a jedno 80L ;D
Cztwerec napsal: astro, fotbal + sport, hudba, šutrologie, meterologie, sběr známek, kreslení, motorky, germanistika, vaření (což je i mou prací)Taky šutrolog?To už je jak mi říkal jan_otcenasek na založení astrošutro fóra,očividně je nás tu dost ;D
Jakub Kristek

- staring.at.antares
Heh,evidentně si musim změnit jméno..Uznejte sami...Jan_otcenasek... ;D Co znám mineralogy a jiný "amatéry" geology tak si raději všechno nechají pro sebe a ze všeho nejmín mají potřebu se s někym dělit..No astronomie má oblohu nevyčerpatelnou..proto se s ní každý dělí s ostatními,že? Zkrátka..oblohu vám nikdo nevytěží...Já to vnímám jako pozitivum. ::)
Oblohu nám zkazí světelné znečištění,haldy se vysbírají a zarostou,to si nevybereš ;D.Takže za tmou budeš muset jezdit a na šutrech víc kopat,to si nevybereš.pardon za offtopic
Jakub Kristek

tak já se taky přidám ;D u mně to teď vypadá asi takhle :
1. muzika - basuju v jednej metalcoreovej partičce (www.theoldfour.com)
2. barák - to je teď spíš takovej povinnej koníček
3. astronomie a vše kolem
4. knížky - mám docela slušnou sbírku starších astro knížek
a nakonec zviřátka (máme 6 kočiček a dva psy...) a kaktusy
Radouš
1. muzika - basuju v jednej metalcoreovej partičce (www.theoldfour.com)
2. barák - to je teď spíš takovej povinnej koníček
3. astronomie a vše kolem
4. knížky - mám docela slušnou sbírku starších astro knížek
a nakonec zviřátka (máme 6 kočiček a dva psy...) a kaktusy
Radouš
"Sněhové vločky jsou v pekle vzácné" S. Weinberg
Já jsem na tom asi takto:
1.astronomie(historie,pozorování,)
2.pěstování rostlin(citrusy,masožravky,sukulenty)
3.brouzdání po internetu
4.sezení u vody-obyčejně zvané rybolov
5.hudba(Hard,Punk,Heavy ale i barokní klasika)
6.mám jedno akvárium 250l, tak věčný boj s řasou
pořadí se pochopitelně mění podle situace...
1.astronomie(historie,pozorování,)
2.pěstování rostlin(citrusy,masožravky,sukulenty)
3.brouzdání po internetu
4.sezení u vody-obyčejně zvané rybolov
5.hudba(Hard,Punk,Heavy ale i barokní klasika)
6.mám jedno akvárium 250l, tak věčný boj s řasou
pořadí se pochopitelně mění podle situace...
KOvář JAROslav
Skoro jsem myslel, že jsem už do této témy přispíval.
přítelkyně, četba skoro všeho v čem jsou písmenka, astronomie, kamarádi a kvalitní pokec (žádné pindy a pomlouvání jako chodí v mém ženském pracovním kolektivu), jízda na kole, PC, dřív jsem hodně hrál gamesy, dnes už mě to až tak nebere, dále jízda autem, vaření, dobrý čaj, občas práce, hudba a mnoho dalšího. Nic z toho nepreferuji, snad jen Monču:-) mnoho z toho se dá kombinovat.....kolo a hudba, astro a kamarádi atd
přítelkyně, četba skoro všeho v čem jsou písmenka, astronomie, kamarádi a kvalitní pokec (žádné pindy a pomlouvání jako chodí v mém ženském pracovním kolektivu), jízda na kole, PC, dřív jsem hodně hrál gamesy, dnes už mě to až tak nebere, dále jízda autem, vaření, dobrý čaj, občas práce, hudba a mnoho dalšího. Nic z toho nepreferuji, snad jen Monču:-) mnoho z toho se dá kombinovat.....kolo a hudba, astro a kamarádi atd
Já se taky přidám:
1.Sport - hraju 1.ligu juniorek ve florbale za Fbc Orca Krnov (post:brankář)
2.Astronomie
3.Motorky mám čerstvý řidičák na 125ccm
4.Papírová modelařina
Dále hraji na klavír baví mě aquaristika a nesmím zapomenout na PC - hlavně hry - Call of Duty 2
to je asi tak všechno ;D
1.Sport - hraju 1.ligu juniorek ve florbale za Fbc Orca Krnov (post:brankář)
2.Astronomie
3.Motorky mám čerstvý řidičák na 125ccm
4.Papírová modelařina
Dále hraji na klavír baví mě aquaristika a nesmím zapomenout na PC - hlavně hry - Call of Duty 2
to je asi tak všechno ;D