HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
-
3J
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
A co vlajka ?
Bude taky ?
Každý večer slavnostně vytažena a každá ráno slavnostně stažena.
Bude taky ?
Každý večer slavnostně vytažena a každá ráno slavnostně stažena.
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
A hlavne jestli taky Jirka priveze MASKOTA...
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Mohu vzít pro jistotu alespoň naší českou 
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Martin Vyskocil napsal: A hlavne jestli taky Jirka priveze MASKOTA...
Myslíš toho, co se vrávoral v Hodkovicích nad grilem ;D
Myslíš toho, co se vrávoral v Hodkovicích nad grilem ;D
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Myslel jsem Jirku Bartaje007. Maskot ale nevravoral, ale koukal skrz nej snehulak.
(z MaGova archivu)
(z MaGova archivu)
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Maskot už čeká v liticích.Beru i "kyklopa" 
Kastelán nabízel možnost pozorování z hradního nádvoří Za laskavé podpory místních strašidel ;D.
hlavně doufám, že se počasí vydaří.
Kastelán nabízel možnost pozorování z hradního nádvoří Za laskavé podpory místních strašidel ;D.
hlavně doufám, že se počasí vydaří.
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007
- Lightsscope
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
SKLP napsal: Kluci, trochu mi to nevychází ... jejda, jejda!!!
Budu rád, když mi výjde Pa/So.
Přihlášku pošlu, ale, co když se stane, že já nevím třeba 2 dny před zruším příjezd ....což se nestane!!! (v to doufám) ..... mělo by to nějaké důsledky?
Ptám se proto, abych to pořádně zvážil ...
Pokud jsi nikde nikomu nepodepsal smlouvu, na které je (zpravidla malými písmenky) nějaké ustanovení o smluvním penále nebo stornopoplatcích, tak to žádné důsledky mít nebude. Takže nemusíš mít obavy
Budu rád, když mi výjde Pa/So.
Přihlášku pošlu, ale, co když se stane, že já nevím třeba 2 dny před zruším příjezd ....což se nestane!!! (v to doufám) ..... mělo by to nějaké důsledky?
Ptám se proto, abych to pořádně zvážil ...
Pokud jsi nikde nikomu nepodepsal smlouvu, na které je (zpravidla malými písmenky) nějaké ustanovení o smluvním penále nebo stornopoplatcích, tak to žádné důsledky mít nebude. Takže nemusíš mít obavy
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
hora napsal:
Pokud jsi nikde nikomu nepodepsal smlouvu, na které je (zpravidla malými písmenky) nějaké ustanovení o smluvním penále nebo stornopoplatcích, tak to žádné důsledky mít nebude. Takže nemusíš mít obavy ;)
U nás je všechno psáno pouze malými písmenky ;D.
Já jen doufám, že to nikdo takhle vážně nebere, my jsme raději pro zábavu, než-li pro povinosti
.
Žádné penále u nás nikomu rozhodně nehrozí, ani hrozit nemůže. Akce je dobrovolná a pořádána za účelem umožnění setkání lidí stejného zájmu
. Žádné zálohy dopředu nevybíráme, veškeré poplatky (vstupní, strava) se budou hradit až na místě (do té doby veškerou režii hradíme z Bartajem zálohově ze své kapsy
). Akce je pořádána jako otevřená ze snahou nezatížit peněženky účastníků a k tomu jsou maximálně přizpůsobeny ceny, které jsou pouze režijní, akce (podobně jako v Hodkovicích) není v žádném případě výdělečný podnik!!
Risben
Pokud jsi nikde nikomu nepodepsal smlouvu, na které je (zpravidla malými písmenky) nějaké ustanovení o smluvním penále nebo stornopoplatcích, tak to žádné důsledky mít nebude. Takže nemusíš mít obavy ;)
U nás je všechno psáno pouze malými písmenky ;D.
Já jen doufám, že to nikdo takhle vážně nebere, my jsme raději pro zábavu, než-li pro povinosti
Žádné penále u nás nikomu rozhodně nehrozí, ani hrozit nemůže. Akce je dobrovolná a pořádána za účelem umožnění setkání lidí stejného zájmu
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Martin Vyskocil napsal: Myslel jsem Jirku Bartaje007. Maskot ale nevravoral, ale koukal skrz nej snehulak.
(z MaGova archivu)Tak ti řeknu, že akorát nevím z čeho z Jirkou uplácáme v Liticích toho sněhuláka ;D
(z MaGova archivu)Tak ti řeknu, že akorát nevím z čeho z Jirkou uplácáme v Liticích toho sněhuláka ;D
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Zdravim pánové,
s překvapením zjišťuju, že se sraz a pozorovačka odehrává i v mém blízkém okolí- jen škoda, že jsem na to přišel až teď. Rozhodně jestli se bude akce v Liticích opakovat příští rok, určitě přijedu.
s překvapením zjišťuju, že se sraz a pozorovačka odehrává i v mém blízkém okolí- jen škoda, že jsem na to přišel až teď. Rozhodně jestli se bude akce v Liticích opakovat příští rok, určitě přijedu.
-
3J
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Duk napsal:
Myslíš toho, co se vrávoral v Hodkovicích nad grilem ;DKolem grilu vrávoral mlaskot ne maskot a dokonce jich tam bylo víc. O dost víc . To jejich mlaskání slyším doteď
Myslíš toho, co se vrávoral v Hodkovicích nad grilem ;DKolem grilu vrávoral mlaskot ne maskot a dokonce jich tam bylo víc. O dost víc . To jejich mlaskání slyším doteď
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Pepan napsal: Zdravim pánové,
s překvapením :o zjišťuju, že se sraz a pozorovačka odehrává i v mém blízkém okolí- jen škoda, že jsem na to přišel až teď. Rozhodně jestli se bude akce v Liticích opakovat příští rok, určitě přijedu.
A co ti letos brání? Máš to taky kousek,tak se tam můžeš i jenom ukázat. Rád poznám nové tváře z blízkého okolí. ::)
s překvapením :o zjišťuju, že se sraz a pozorovačka odehrává i v mém blízkém okolí- jen škoda, že jsem na to přišel až teď. Rozhodně jestli se bude akce v Liticích opakovat příští rok, určitě přijedu.
A co ti letos brání? Máš to taky kousek,tak se tam můžeš i jenom ukázat. Rád poznám nové tváře z blízkého okolí. ::)
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Kami napsal:
Všechny 3 dny jsem v práci na dvanáctkách a dovolenou si u nás bereme s měsíčním předstihem.
Letos to nezvládnu.
Nevadí, mužeme se domluvit na společném pozorování--mám auto-klidně přijedu. Pozorovačky v jednom jsou nic moc. Zdárec.
Všechny 3 dny jsem v práci na dvanáctkách a dovolenou si u nás bereme s měsíčním předstihem.
Letos to nezvládnu.
Nevadí, mužeme se domluvit na společném pozorování--mám auto-klidně přijedu. Pozorovačky v jednom jsou nic moc. Zdárec.
-
LbA
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Toz na poslednu chvilu sa mi zadarilo vo firme nejake to volno 
Mozem prist aj ja? A predbezne sa hlasim aj na miesto sefkuchara. Bude behavior. Ti co vedia o co ide mozu lutovat, ze na tejto akcii nebudu
Mozem prist aj ja? A predbezne sa hlasim aj na miesto sefkuchara. Bude behavior. Ti co vedia o co ide mozu lutovat, ze na tejto akcii nebudu
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
LbA napsal: Toz na poslednu chvilu sa mi zadarilo vo firme nejake to volno 
Mozem prist aj ja? A predbezne sa hlasim aj na miesto sefkuchara. Bude behavior. Ti co vedia o co ide mozu lutovat, ze na tejto akcii nebudu :)S tvojí účastí se již dávno počítá
.
O tom behavioru se již táhnou mezi klukama legendy
, pošli co nejdříve přihlášku i s kontaktem na tebe, ať se můžeme případně dohodnout.
S pozdravem Risben
Mozem prist aj ja? A predbezne sa hlasim aj na miesto sefkuchara. Bude behavior. Ti co vedia o co ide mozu lutovat, ze na tejto akcii nebudu :)S tvojí účastí se již dávno počítá
O tom behavioru se již táhnou mezi klukama legendy
S pozdravem Risben