Ja ho mam nainstalovany na PC aj NTB obidva bezia na vistach, nikdy som nemal ziadne problemi ani z predchadzajucimi verziami ani s developerskou verziou.
Tak mně ta beta verze 10ky na XP moc plynule nechodí, překreslování obrazovky je cukané, comp mám OK 2,3GHz dvoujádro, 2G RAM a grafika je taky velice slušná.... ???
mi to krásně frčí i na jednojádrovém 1,9GHz s 512 MB RAM a XP
akorát ty externí katalogy jsem instaloval jen do pětky, paměti je přece jen málo
na notebooku tuším 2,3GHz dvoujádrový s 1 GB RAM a XP běží bez problémů všechny extrakatalogy až do 7
osmičku jsem nestahoval, píšou že bych potřeboval ještě o půl giga paměti víc
hodně pěkná fotorealistická grafika, rychlý start, promptní odezva na změny v nastavení ...
kojaro napsal: Tak mně ta beta verze 10ky na XP moc plynule nechodí, překreslování obrazovky je cukané, comp mám OK 2,3GHz dvoujádro, 2G RAM a grafika je taky velice slušná.... ???
Něco takového se mi taky stalo, už nevím čím jsem to přesně vyřešil ;D ale myslím, že to byly ovladače ke grafice....
SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Vana napsal: mi to krásně frčí i na jednojádrovém 1,9GHz s 512 MB RAM a XP
akorát ty externí katalogy jsem instaloval jen do pětky, paměti je přece jen málo
na notebooku tuším 2,3GHz dvoujádrový s 1 GB RAM a XP běží bez problémů všechny extrakatalogy až do 7
osmičku jsem nestahoval, píšou že bych potřeboval ještě o půl giga paměti víc
hodně pěkná fotorealistická grafika, rychlý start, promptní odezva na změny v nastavení ...Mám 1,1GHz s 512 MB RAM a XP a jde to v pohodě ,extrakatalogy až po osmičku ta potřebuje nějakejch 700MB prostoru
baranka: a jede ti opravdu i ten osmý extrakatalog ?
já když s 1GB RAM tu osmičku nahraju nebo zase smažu, tak nepoznám rozdíl, víc hvězd mi Stellarium nezobrazí
předpokládám proto že s nedostatečnou pamětí se osmý katalog stejně vůbec nepoužívá a zobrazuje hvězdy max ze sedmého katalogu "jen" do cca 16,5
Vana napsal: baranka: a jede ti opravdu i ten osmý extrakatalog ?
já když s 1GB RAM tu osmičku nahraju nebo zase smažu, tak nepoznám rozdíl, víc hvězd mi Stellarium nezobrazí
předpokládám proto že s nedostatečnou pamětí se osmý katalog stejně vůbec nepoužívá a zobrazuje hvězdy max ze sedmého katalogu "jen" do cca 16,5
i když zase udávají že sedmička je do mag.15 ???To bude možná pravda,načte mě to 8 a ale hv. ukazuje těch 16,5
Super programek jen mě pořát vrtá hlavou ty čisilka která tam furt přeblikávají na spodní liště to jedno je asi zorné pole ale druhé nevím nějaká rychlost ale čeho nebo co nevíte někdo?