To je pravda, že tam nebylo, jaké řešení.
V. K.
Uživatelé
Uživatelé
Pavuk_ napsal: ???
A co jako ma bejt ? nerozumiem ... koli tomu si zakladal novu temu ?
Je to predsa jedno, admin - zakladatel ma prislusnost cesku, moderatori CZ aj SK a clenovia tiez,
hostovat mozeme aj Kambodzi ak tam bude rychle pripojenie (nic proti astro.cz )
Nerobim ziadne rozdiely medzi CZ a SK a ani s tym nemam PROBLEM
Plne súhlasím, práve naopak je to také nostalgické, že aj po toľkých rokoch čo už dávno netvoríme jednu krajinu, sa dokážeme takto stretnúť a "zjednostiť"
A co jako ma bejt ? nerozumiem ... koli tomu si zakladal novu temu ?
Je to predsa jedno, admin - zakladatel ma prislusnost cesku, moderatori CZ aj SK a clenovia tiez,
hostovat mozeme aj Kambodzi ak tam bude rychle pripojenie (nic proti astro.cz )
Nerobim ziadne rozdiely medzi CZ a SK a ani s tym nemam PROBLEM
Plne súhlasím, práve naopak je to také nostalgické, že aj po toľkých rokoch čo už dávno netvoríme jednu krajinu, sa dokážeme takto stretnúť a "zjednostiť"
-
3J
Uživatelé
putzig napsal:
Trochu to poopravím:
Dříve Československo ,
potom Česko a Slovensko ,
a dnes, pánové na to nezapomínat, EU.
Takže zase" jednu krajinu"
Trochu to poopravím:
Dříve Československo ,
potom Česko a Slovensko ,
a dnes, pánové na to nezapomínat, EU.
Takže zase" jednu krajinu"
Uživatelé
Vždyť jsme lidé a rozumíme si tak jaky pak CZ nebo SK !!! Vždyť jsme všichni astronomové amatéři tak není co řešit!!!! ;D
P.s.Já to osobně vůbec neřeším!!! 8)
Astrograf 250/1000 f/4, SW ED-80/600 ,EQ-6 SS, ZWO ASI 071 ,ASI 120MM ,Canon EOS 40Da,hvězdárnička 2x2.m
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
Uživatelé
Vždyť jsme lidé a rozumíme si tak jaky pak CZ nebo SK !!! Vždyť jsme všichni astronomové amatéři tak není co řešit!!!! ;D
Tomu hovorím správny prístup, načo to riešiť. Veď či Slovák, či Čech, či Maďar, či Nemec, veď hviezdy svietia pre všetkých, nie ???
Tomu hovorím správny prístup, načo to riešiť. Veď či Slovák, či Čech, či Maďar, či Nemec, veď hviezdy svietia pre všetkých, nie ???