No a jak budeš chtít to Slunce/slunce přežít bez piva?Psion píše:Jo to se na MHV nepovede, no bude sluneční pozorování a v noci focení, ani bych nenarážel pivo

No a jak budeš chtít to Slunce/slunce přežít bez piva?Psion píše:Jo to se na MHV nepovede, no bude sluneční pozorování a v noci focení, ani bych nenarážel pivo
Jo, obě noci se povedly! Byla to príma akce, díky všem!MiniMistr píše:Ahoj chlapi.
Doufám, že jste si Litice užili
Dnes ráno excelentní podmínky, i když jsem se nemohl za Vámi podívat (ve středu jsem měl - jak jsem některým psal úraz - úhlová bruska mě "nakopla" a zastavila se mi v břiše), nevydržel jsem to a došoural jsem se před barák a pozoroval "duchařiny". Byla to úžasná noc.
Předpokládám že v Liticích taky, vyšlo vám to ideálně.
Petr
Hlavně abys byl v pohodě !MiniMistr píše:Ahoj chlapi.
Doufám, že jste si Litice užili
Dnes ráno excelentní podmínky, i když jsem se nemohl za Vámi podívat (ve středu jsem měl - jak jsem některým psal úraz - úhlová bruska mě "nakopla" a zastavila se mi v břiše), nevydržel jsem to a došoural jsem se před barák a pozoroval "duchařiny". Byla to úžasná noc.
Předpokládám že v Liticích taky, vyšlo vám to ideálně.
Petr
... tohle podepisuju. Ať žijí Litice 2018 ...Chef píše:Super akce, jako vzdy...![]()
Diky moc vsem a predevsim organizatorum