Prosba o pomoc s fórem
Re: Prosba o pomoc s fórem
HonzaStr - pripájam sa k Stanislavxyz a rovnako tak vám ďakujem za účinné riešenie problému!
Díky za řešení a vyřešení.
Nicméně, netrvalo dlouho a už se nám tu objevil první český spam.
Možná by stálo opravdu za zvážení nutnost ručního potvrzení registrace, jak se řešilo v jiném tématu - jestli to ale něco řeší.
Na německém, francouzském a tuším i polském fóru to tak mají.
Nicméně, netrvalo dlouho a už se nám tu objevil první český spam.
Možná by stálo opravdu za zvážení nutnost ručního potvrzení registrace, jak se řešilo v jiném tématu - jestli to ale něco řeší.
Na německém, francouzském a tuším i polském fóru to tak mají.
Dobson GSO 254/1250 | Omegon Nightstar 25x100 | Celestron Skymaster 15x70 | Omegon 2x54 Starfield | Helios HR 8x42 ED | Bortle 3-4
Vida, tak jsem se asi taky stal nechtěnou obětí - od víkendu až do včerejška jsem se na AF nedostal. Přitom adresu (213.168.178.121) s nikým nesdílím a už roky ji mám jen já (tedy přesněji naše rodina). Možná jsem si to vykoledoval, když jsem po návratu z dovolené procházel nové příspěvky (hlavně sekci "prodám") svým oblíbeným stylem "naklikat rychle všechny odkazy prostředním tlačítkem a pak postupně číst a zavírat taby jeden po druhém".
TS CF Apo 155 f/8 na EQ6-R, Hyperion 31mm, Morpheus 17.5, 12.5 a 9mm, DeLite 7, 5 a 4mm, Omegon LE Planetary 6mm; Barr & Stroud 10x56 ED Savannah
- MMys
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
Ten český spam je Eduard K, starší pán, už sem moc nechodí, asi uniklo heslo. Psal jsem mu už asi před 14 dny, ale neodpověděl. Tak jsem ho dočasně zabanoval, s tím aby mne kontaktoval.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM