Toto sice nieje astrohumor ale je to jednoducho genialne ;D
Ako to dopadne ked pride nejaka prevratna technologicka novinka medzi BFU http://www.youtube.com/watch?v=xFAWR6hzZek
A hlavně když je to profesionalita bez kompromisů ;D. To snad neni možný...
je to tak. osobně mě to překvapilo, je to totiž docela solidní obchod, a tohle tam mají ......
Kreativec a VJ v Planetáriu Praha (Planetum)
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
Toto snad ani nie je humor, ale "vesela prihoda z nataceni"...
Minuly tyzden sa v Barcelone konala medzinarodna konferencia "Meteoroids". Od priamej ucastnicky mam info, z ktoreho vyplyva tato moja replika:
------------
Viete aky je idealny organizator? Myslel som si, ze to je pan SA-TO, ale teraz uz viem, ze na Spanielov nema nikto...
Na konferencii o meteoroidoch v Barcelone sa organizatori prekonali - pocas konfery bol v Barcelone pozorovany priamy pad bolidu, z ktoreho sa v meste naslo par ulomkov. Toto nikto neprekona...
------------
Vixen VC200L, EQ-6 Pro SynScan, Scopos ED 66/400, Celestron 102/500, Konus MC 90/1200, Sonnar 2,8/180, CCD astropix 1.4, Nikon D300, DMK 21AU04.AS, Creative NX Ultra, Watec 902H, ceres(slimak)astrofoto(bodka)sk
Prezerate si v praci astroforum a furt vas pri tom prichyti sef?
Tak si kupte toto Budete pozerat za seba ci ide sef a medzitym mozte veselo citat a prispievat do astrofora ... Pre vacsie pohodlie dat tam webkameru a ....
LbA napsal: Prezerate si v praci astroforum a furt vas pri tom prichyti sef?
Tak si kupte toto Budete pozerat za seba ci ide sef a medzitym mozte veselo citat a prispievat do astrofora ... Pre vacsie pohodlie dat tam webkameru a .... http://www.thinkgeek.com/geektoys/cubeg ... ?cpg=wnrss ;D
Já bych to potřeboval na 360 st. Náš šéf je moc rychlej. Šup sem,šup tam. ;D ;D ;D
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
Já bych to potřeboval na 360 st. Náš šéf je moc rychlej. Šup sem,šup tam. ;D ;D ;D
To já jsem na opačné barikády, tak bych nějak potřeboval sledovat 30 míst naráz
LbA napsal: Prezerate si v praci astroforum a furt vas pri tom prichyti sef?
Tak si kupte toto Budete pozerat za seba ci ide sef a medzitym mozte veselo citat a prispievat do astrofora ... Pre vacsie pohodlie dat tam webkameru a ....
http://www.thinkgeek.com/geektoys/cubeg ... ?cpg=wnrss ;D
Tak tohle se mi prave pred chvili stalo a opravdu jsem v tom okamziku zatouzil po nejakym optickym pomocnikovi V mym pripade by pomohlo zrcatko, abych videl sikmo za sebe ke dverim...
Takovy zpetny zrcatko pridelany na monitoru by bylo asi to pravy orechovy
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Takovy zpetny zrcatko pridelany na monitoru by bylo asi to pravy orechovy :D
Martine, to není vůbec špatný nápad, vyduté zrcadlo na monitoru, jako kontrola před nezvaným nadřízeným, na konci zaměstnání uložíš do kufříku a v noci používáš jako celooblohovku na meťasy ! ;D
To je teda bomba
to Lba, Duk: tak to ste zaspali dobu chlapci,
keby ste boli na aspon jednom Skymasteri, videli by ste, ze tuto antenu ma Skymaster namontovanu na baraku uz davno
Pavuk_ napsal: to Lba, Duk: tak to ste zaspali dobu chlapci,
keby ste boli na aspon jednom Skymasteri, videli by ste, ze tuto antenu ma Skymaster namontovanu na baraku uz davno ;)njn neboli sme ... Ale to znamena, ze Skymaster chysta monitoring celej oblohy v radiovej oblasti ;D
Ked vidim anteny az v Reckovicich (a su tu az dve) ::)