Maser: já jsem chtěl složit (přes average) barevné kanály jako L, ale při všech těch pokusech jsem nakonec vzal jenom R=L a v závěru při skládání barev posledního obrázku, snížil procento jeho využití asi tak na 40-50%, abych barvy příliš nerozsvítil (nerozhodil)
MilAN: díky za nasměrování! Každá dobrá zkušenost je vítána. Já jsem zkoušel mimo PS a MaxDL taky ImageJ, ale vždy se mi při dalším doostřování objevily nežádoucí struktury.
Moje dosavadní zkušenost je, že mohu použít wavelety (ten první) z Registraxu na snímek ve 100% velikosti a to mi zatím dává maximum rozlišení. Jakékoliv jejich opakované použití už vede k vytváření šumu a těch charakteristických debluračních linií, které z nahodilých bodů, udělají jakési ideálně proložené křivky. Jako začátečník na tomto poli, to zatím vidím tak, že na 100% snímek, maximálně "vytočit" první wavelet v Reg. a pak doostřovat jinou matematikou (řekl bych nedeblurační, pokud existuje), já zkoušel následně hájpasové filtry z MaxDl a to, do určité míry, šlo použít.
Teď mám do konce týdně pohov, od zítřka jsem na sales meetingu, kde budu řádně motivován. Vezu si ssebou lehkou chřipku, která mi Jupitera bude připomínat, koneckonců jsem si ji při jeho focení pořídil
Zdraví
Pavel