Obecně k moderátorům

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Odpovědět
vagascan

Obecně k moderátorům

Příspěvek od vagascan »

Neviem co sa certite nad moderatormi. Som zaregistrovany na viacerych tematickych forach a co sa tyka moderovania prehladnosti a usporiadania tem je astr-forum v špičke na 1. mieste. Jasne zretelne smerovanie duplicitnych tem, a premiestnovanie prispevkov do spravnych tem a v neposlednom rade mazanie OT co neuveritelne sprehladnuje aj 50 str. temy, kde na inych forach je z toho 30 stran flame a spominany OT. Len tak dalej a vdaka za vasu pracu.

Martin
Sky-Watcher 254/1200, okulare set SP 25, 10, 6 mm 66° multi coated long eye relief. Trieder Turist 12x40, 30 mW green laser
MMys
Věk: 52
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MMys »

Přesunul jsem do koše všechno to, co jste tu stihli natropit za včerejšek. Řešit tady jestli někdy byl či nebyl v STB a podobně, to fakt tolerovat nebudu. Zrovna tak věčné narážky od uživatele viktormt na WEB astrofotky.cz

MMys

[split] [link=http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 928168/0#0][splithere][/link][splithere_end]
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Slávek

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Slávek »

Poprosil mě Karneades, že nemůže kvůli banu na AF a má tady uložených hodně kontaktů, aby ho všichni kontaktovali přes mail karneades@seznam.cz
vla

Obecně k moderátorům

Příspěvek od vla »

Kard. dostal ban, údajně na věčné časy, ale proč moderátor, který posílá lidi veřejně do p... ho nedostal a navíc je stále moderátor?
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Honza Ebr (honza42)

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Honza Ebr (honza42) »

Já nejsem moderátor. Můžeš si prohledat fórum, že jsem od doby, kdy jsem na základě veřjeného mínění (tedy asi pěti křiklounů) prohlásil, že moderovat nebudu, jsem neprovedl jediný zásah.Že mě shodam nechce někde odkliknout, že už nejsem moderátor, za to já nemůžu (popravdě mě to docela baví, protože můžu číst smazaný příspěvky

A co se toho posílání do prdele týče, tak za tim si stojím a je mi líto, že jsem to neudělal už dřív. V okamžiku, kdy karneadas začal vytahovat špínu na Karlovu rodinu, ztratil u mě nárok na cokoliv, nemluvě o slušném jednání. Jenže já blb jsem optimista, a tak jsem věřil tomu, že to udělal jenom jednou. Viditelně jsem se mýlil.

Upřímně řečeno mě mnohem odpudivější přijde, že se tady proti těm jeho špinavostem veřejně nepostavil nikdo další.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
Vabra

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Vabra »

Priznam se ze jsem v posledni dobe tady moc nebyl a spoustu spiny stihnuli moderatori promazat drive nez jsem se tu ukazal, ale srovnavat prispevky obou panu mi prijde nefer.

Karell je clovek, ktery mozna nekdy prilis agilne, ale v 95% pripadu smyslupne a konzistentne (z meho pohledu) moderuje forum za investice znacneho usili. Pri tom urcite obcas i prestreli, ale za sebe jsem si nevsiml niceho co by vyvazilo jeho pozitivni prinos nebo melo vest k nejakemu postihu od ostatnich moderatoru (jimz nejsem).

Kolega Kerneades pouziva(l) forum primarne jako nastroj pro obmenu sveho astronomickeho vybaveni a obcas k poskadleni moderatoru. Muzu se mylit, ale vetsinu jeho prispevku si pamatuji v sekci Bazar a Obecne k moderatorum. Nemohu si pomoci, ale tim ze pouzival argumenty typu koho rodiny prislusnik byl na Cibulkovych seznamech k primemu osocovani lidi zde na foru si myslim ban zaslouzi...

Toto rikam pri plnem vedomi toho, ze oba pany znam osobne, obou si vazim (byt kazdeho z jinych duvodu) a ze mi to u jednoho z nich urcite moc nepomuze... :-/

Pokud jsem se timto prispevkem take dopustil poruseni pravidel (hodnoceni ucastniku) tak se omlouvam a zaslouzim si take vymazat... ;)

Vla: klidne to muzeme probrat osobne ci po telefonu...at tu neni dalsi flame zastancu...
Pavel Vabrousek
vla

Obecně k moderátorům

Příspěvek od vla »

Mě vadí pro každého jiný metr, nic víc, nic míň. A pokud někdo tvrdí, že není moderátor, ale využívá práv moderátora protože ho to baví .........a ještě je zřejmě betrestný, tak to fer není.
Honza Ebr (honza42)

Obecně k moderátorům

Ale no tak, občas si přečtu nějakou legrační hlášku, to snad neni takový drama, ne? Podle mě by se měl do tý smazaný sekce dávat přístup na čtení na požádání.

Mě ale taky vadí jiný metr. Proto nechápu, jak je možný, že to karneadesovi tak dlouho procházelo!
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
vla

Obecně k moderátorům

Příspěvek od vla »

Mě bude úplně stačit, když mi vysvětlíš proč to prochází tobě.
Honza Ebr (honza42)

Obecně k moderátorům

Chtěl jsem na to něco napsat, asi čtyřikrát, ale nestojí mi to za to. Podle mě seš docela rozumnej člověk, takže mi přijde, že ani tobě ne.

Tak řeknu jenom tolik: Pokud se tu ještě někdy objeví někdo, kdo by šířil pomluvy o rodinách mých přátel, tak ho do tý prdele pošlu znova. Můžete mě třeba preventnivně zabanovat, mě to zas tolik nebere.

Tak teď zase zpět k tý astronomii, ne?
FunTomas

Obecně k moderátorům

Příspěvek od FunTomas »

Cenzúra pracovala rýchlo, takže mám len sprostredkované informácie. Tie však vravia o tom, že výroky o štb nasledovali po zmazaní iného príspevku. Je na svedomí zúčastnených, ako sa vysporiadajú so svojimi možno unáhlenými krokmi. Rozhodne však všetkymi desiatimi súhlasím s rovnosťou metra pre všetkých. Ak boli spúšťačom nejaké vulgarizmy (pochybujem), tak by sa mali mazať prísprvky mnohých ďalších autorov. Žiaľ moderátori ich asi nevidia.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
Karell
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Karell »

K tobě zprostředkovaným informacím se Tomáši vyjadřovat nebudu, ke zbývajícímu ti ale napíšu, že od toho je možnost oznámit příspěvek moderátorovi, máš-li pocit, že některý porušuje pravidla, udělej to.
Slávek

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Slávek »

rovnost je hezká věc, na úrovi státu (občas) i funguje, já jsem taky vlastně pro, ale tohle je prostě jen forum řízený lidma s určitým koníčkem. Nejsou tady žádný komise, žádný soudy, žádná policie, takže je jistá různost metru prostě normální. Každý moderátor a každý člen to vidí trochu jinak a to je vše. Přece ani není možný, že když se tady vyskytne třeba sprostý slovo, tak se sejde 20 moderátorů na poradu, jestli je to ok, nebo je to už moc. Chtít tady nějaký úplně stejný posuzování věcí prostě nejde. Taky jsem ve školce chtěl po pajúčce, aby postavila na hambu kluka, co mi nasypal do syťáku hrubej písek, ale taky se nepovedlo :)
deneb

Obecně k moderátorům

Příspěvek od deneb »

To je prostě ta nevýhoda diskuzí na dálku. Vše probíhá pod očima všech. Ve skupině lidí ve fyzickém kontaktu taky někdy dojde ke konfliktu, dotyční si začnou vyřikávat své bolístky. A buď jdou bokem sami, nebo jím ostatní řeknou ať jdou někam a tam si to vyříkejte. Jenomže tady to nejde. Jeden je z Plzně, druhý z Ostravy. Tak si tu věc, která začíná jako malichernost, tak narůstá a nikdo nechce ustoupit, aby nestratil tvář, vytahuje všemožné argumenty. Každý to vidí. Takže prkotina, kterou by si vyříkali mezi 4 očima a byl by klid, "hasí" admin. Nemá všechny informace, taky se někdy stane, že se nechá strhnout. Ale prostě se to musí vyřešit. Málo kdy úplně objetivně. Ale pořádek tu musí být. Podívejme se kolik je tu témát a příspěvků. Hledal jsem informace o montáží a teleskopech. Ve vyhledáném vláknu jsen našel přesně co tam mělo být. Neprokopával jsem se hromadou plevele a dohadování. I komentáře adminů byly přesné. Osobní invektívy patří do SZ. Zde jenom věcně a slušně.  
ogami
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od ogami »

kdyz uz se dovolavate rovnosti v podobe banu, tak tu rovnost take hledejte i v jejich chovani. tam ja vidim velky kontrast stacil jsem si precist vse (a videt fotku na astrofotkach) a udelat si obrazek ... jedine co reknu, aniz bych chtel kohokoli urazit, ze rekce pana karneadese jde zcela mimo me chapani. to vse prosim kvuli tomu, ze mu byl smazan jeden prispevek. jsme jediny, komu to pride naprosto absurdni? a deje se tak OPAKOVANE? absurdni mi prijde i to, dovolavat se banu pro honzu. pouze adekvatne a jeste celkem slusne (z meho pohledu) JEDNOU zareagoval na ten hnuj. je mi jedno, co mezi sebou karel a karneades maji, ale tady stojim jednoznacne za karlem. uz jen kvuli tomu, ze se nesnizuje k podpasovkam, ktere pouziva druha strana. karle vydrz! urcite je tu dost lidi, kteri si vazi tve prace v roli moderatora a nemaji s ni zadny problem ;)
Ondřej Kozáčik
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Odpovědět