Astronomický humor
Astronomický humor
Někteří lidé opravdu takhle přemýšlejí.
Já jsem jednou jel trolejbusem z hradecké hvězdárny, bylo to někdy v 1. polovině 90. let, jedna paní si ke mně přisedla a zeptala se, jestli jedu z hvězdárny. Když jsem odpověděl, že ano, začala ze mě dolovat, co prý říkají hvězdy. Nevěděl jsem, co jí na to mám říci. Ona to konkretisovala, že chce vědět, co má zítra dělat (podle hvězd). Tahala to ze měn tak dlouho, až jsem si něco vymyslel, a řekl jí to. Byla mou odpovědí zjevně uspokojena.
V. K.
Já jsem jednou jel trolejbusem z hradecké hvězdárny, bylo to někdy v 1. polovině 90. let, jedna paní si ke mně přisedla a zeptala se, jestli jedu z hvězdárny. Když jsem odpověděl, že ano, začala ze mě dolovat, co prý říkají hvězdy. Nevěděl jsem, co jí na to mám říci. Ona to konkretisovala, že chce vědět, co má zítra dělat (podle hvězd). Tahala to ze měn tak dlouho, až jsem si něco vymyslel, a řekl jí to. Byla mou odpovědí zjevně uspokojena.
V. K.
Astronomický humor
VK napsal: Někteří lidé opravdu takhle přemýšlejí.
V. K.Třeba si Vláďo vsadila druhý den sportku a dneska je za vodou ;D.
Risben
V. K.Třeba si Vláďo vsadila druhý den sportku a dneska je za vodou ;D.
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
Astronomický humor
Uspokojena byla už v tom trolejbuse. Od té doby jsem ji neviděl. Čísla do sportky jsem jí neradil a následující den byla neděle, takže by si ani vsadit nemohla. Ta radost byla trochu jiného původů (určitý druh zatmění rozumu - ale "do vesela").
V. K.
V. K.
Astronomický humor
Zámena astronómie s astrológiou je starý známy jav. Ja som kedysi mala prednášku v našej triede a pokúšala som sa spolužiakom krvopotne vysvetliť, že súhvezdia nie sú to isté čo znamenia a že Slnko bolo v čase ich narodenia aj tak v inom súhvezdí, aký je názov ich znamenia, a tak ďalej a tak ďalej. Inými slovami, že astrológia je blud a hlavne že nemá s astronómiou nič spoločného. Po skončení môjho monológu prišli na rad otázky. Prvá otázka: "A vieš čítať aj z ruky?" ;D
Tomuto sa teda hovorí hádzať hrach na stenu...
Tomuto sa teda hovorí hádzať hrach na stenu...
Astronomický humor
VK napsal: Uspokojena byla už v tom trolejbuse.
V. K.Bola uspokojena v trolejbuse a priamo pred ocami spolucestujucich?
V. K.Bola uspokojena v trolejbuse a priamo pred ocami spolucestujucich?
Rudy BASE ( Bojnice Amateur Space Ear ) "To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison
Astronomický humor
Bože můj. To snad neni možný. ::) ;D
SW newton 254/1200, EOS 300D, Philips SPC 900nc, Canon A590is, EQ2, malokuk SW 80/400 http://www.astroam.estranky.cz http://www.firesportcheb.estranky.cz
Astronomický humor
Rudy napsal:
Bola uspokojena v trolejbuse a priamo pred ocami spolucestujucich?
Ano, přesně tak. Ale moc cestujících tam nebylo, navíc to byl kloubový trolejbus a ještě takový ten starší, poměrně hlučný. Takže cestující příliš nevnímali náš rozhovor.
V. K.
Ano, přesně tak. Ale moc cestujících tam nebylo, navíc to byl kloubový trolejbus a ještě takový ten starší, poměrně hlučný. Takže cestující příliš nevnímali náš rozhovor.
V. K.
Astronomický humor
Myslíte si, že má cenu takovým lidem vysvětlovat, že žádné horoskopy, znamení apod. nefungují? Že to je v lepším případě zábava a v horším byznys? Já se o to občas pokouším, ale bezvýsledně. >:(
Ale to už odbočujeme od humoru...
Astronomický humor
Rudy napsal:
Ale ono jich tam opravdu nebylo moc.... ;D ;D ;D
Ale ono jich tam opravdu nebylo moc.... ;D ;D ;D
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Astronomický humor
MIZ napsal: Myslíte si, že má cenu takovým lidem vysvětlovat, že žádné horoskopy, znamení apod. nefungují? Že to je v lepším případě zábava a v horším byznys? Já se o to občas pokouším, ale bezvýsledně. >:(
Já s horoskopy ani s astrologií nemám problém.
Té paní jsem tenkrát popsal pravdivě některé hlavní úkazy na obloze, a pak jsem je podle vlastní fantasie interpretoval. Vpodstatě jsem jí vysvětlil, že zítřek bude jeden z nejlepších dní. A ona byla (pochopitelně) spokojená.
V. K.
Já s horoskopy ani s astrologií nemám problém.
Té paní jsem tenkrát popsal pravdivě některé hlavní úkazy na obloze, a pak jsem je podle vlastní fantasie interpretoval. Vpodstatě jsem jí vysvětlil, že zítřek bude jeden z nejlepších dní. A ona byla (pochopitelně) spokojená.
V. K.
Astronomický humor
Sakra..ja pokial moju uspokojim,tak to chvilku trva..no jo..kto vie tak vie ;D ;D ;D
Astronomický humor
A už jsi to zkusil v trolejbusu ? Tam se to dá možná okecat. ;D
lepší rada žádná než špatná
Astronomický humor
Nemozem si pomoct, ale tento link tu musim dat. Viem, ze nastvem vsetkych fanusikov Startreku...
http://www.youtube.com/watch?v=jlU0WtD_Rl4
Znalost vychodnarskeho narecia nutna ;D, ked nahodou nebudete rozumiet tak mozem dat offline preklad do slovenciny/cestiny
http://www.youtube.com/watch?v=jlU0WtD_Rl4
Znalost vychodnarskeho narecia nutna ;D, ked nahodou nebudete rozumiet tak mozem dat offline preklad do slovenciny/cestiny

Astronomický humor
mpe napsal: Pozor na velke prumery
http://www.scaryideas.com/video/1687/Teda nedá mi to a musím udělit titul nejlepší astroftip tohoto měsíce ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://www.scaryideas.com/video/1687/Teda nedá mi to a musím udělit titul nejlepší astroftip tohoto měsíce ;D ;D ;D ;D ;D ;D