Astrofórum - nová verze
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astrofórum - nová verze
Admin psal, že to možná časem přeloží, ale určitě to nemá prioritu. Jsou nyní důležitější věci. Těch pár anglických termínů se nechá naučit 

http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Dejte ty zelené šipky pryč. Je to nesmysl, co jen překáží.
ještě se neraduj
....co tahle verze? to už by šlo?
Jinak mám ještě dotaz, zda je zájem přidat pod příspěvky ikonky sociálních sítí pro sdílení. Dejte vědět.

Jinak mám ještě dotaz, zda je zájem přidat pod příspěvky ikonky sociálních sítí pro sdílení. Dejte vědět.
no pokud by ji někdo potřeboval, tak tuto snesu. Ale myslím že většina mobilních os bude mít rychlý pohyb po stránce vyřešený. Je to prostě zbytečnost navíc. (Jinak jsem z mobilní verze fora nadšený - je perfektní)shodam píše:ještě se neraduj....co tahle verze? to už by šlo?
Zkoušel jsem to hledáním a odpověď nenašel, asi se to neprobíralo, tak se zeptám: lze si nastavit, aby blok s avatarem nebyl vpravo ale vlevo? Ono je to asi součástí šablony, takže ta otázka je možná i ve smyslu, jestli si bude možno v budoucnu zvolit šablonu vzhledu. Tohle vypadá jako (asi standardní) prosilver, ale právě jiná fóra, na kterých jsem, mají ten blok vlevo plus přizpůsobují šířku obsahu obrazovce (což astrofórum sice dělá, ale jen do určité meze a už na full HD jsou okolo obsahu zbytečné hluché pruhy).
- Tomáš Grygarčík
- Věk: 36
- Kontaktovat uživatele:
Probíralo se to a nejde to.
Zatím. 

SW 200/1000, SW 200/800, TS Photoline 72mm f/5.5 APO, LUNT Ha 60/500 B1200
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
Je to fajn. Ale chybí tam jedná důležitá volba - možnost vypnout to a použít standardní verzi. Na iPhonu to musím používat na výšku, na šířku je tam málo informacíHowking píše:Jinak jsem z mobilní verze fora nadšený - je perfektní

Nezelené šipky - vůbec si nedokážu představit, k čemu by (pozitivně) mohly být. Ať už v mobilní či normální verzi ...
M:736 750 113
Řešil zde někdo proč se musím neustále přihlašovat i přesto že jsem zaškrtnul automatické přihlašování a na google chrom jsem dal zapamatovat heslo?Dík za info
Triplet TS 115/800 a triedry různých značek a velikostí
- palkog
- Věk: 32
- Kontaktovat uživatele:
Ja s tym problem nemam. AF pozeram cez chrome. Okno zavriem - bez odhlasenia. A pri opatovnom otvoreni som prihlaseny.Honza OV píše:Řešil zde někdo proč se musím neustále přihlašovat i přesto že jsem zaškrtnul automatické přihlašování a na google chrom jsem dal zapamatovat heslo?Dík za info
Web, Astrofotky
- SW 200/1000, SW ED 72/420, Coronado PST
- EQ-5Pro, StarAdventurer
- Canon 600D, 6D, ASI224MC, Neptune-C II
- 18-55mm, 28-80mm, Tamron 70-300mm, Zeiss Pancolar 50mm, Zeiss Sonnar 180mm, Takumar 135mm; Samyang 8mm fisheye, 14mm, 20mm, 500mm
Ad Řešil zde někdo proč se musím neustále přihlašovat i přesto že jsem zaškrtnul automatické přihlašování a na google chrom jsem dal zapamatovat heslo?Dík za info:
To tato verze dělá vždy když máš blokované soubory cookie. Stačí je povolit a bude to OK.
To tato verze dělá vždy když máš blokované soubory cookie. Stačí je povolit a bude to OK.
Avatary se v současné době nezobrazují jenom mě, nebo to je všeobecné ? Před tím se zobrazovaly.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Taky je nevidím, ale skoro bych řekl, že to je lepší 

- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
Já bych skoro určitě řekl, že je to horší, protože to ubírá na přehlednosti.
Lectorem iustus...
Naprostý souhlas. A určitě je dát doleva, je to tak běžné na většině fór a i my čteme zleva dopravaCztwerec píše:Já bych skoro určitě řekl, že je to horší, protože to ubírá na přehlednosti.
K celkové přehlednosti bych měl také drobné připomínky, ale to až se budou řešit ty nepodstatné detaily.
lepší rada žádná než špatná