http://www.jackfusco.com/Blog/Sigma-14m ... rst-Images
Ty rohy jsou naprosto tragický i při šestinásobným zmenšení - nechápu, proč na to ten čulibrk pěje takový ódy ...... ?!?

Kvok(cvok)
No chlape, ine Ti nezostava... http://www.stern-fan.de/Seiten/frameset.htmRoman (Rick) píše:Psion: veď práve toto. Mám dslr, tak chcem na ňu aj objektív, ktorý vie vykresliť daný čip/pole aj kvalitne. Už som uvažoval aj nad objektívmi pre stredoformát, ale to mi už prišlo trochu uletené. To fakt nevedia tí výrobcovia urobiť dobrý objektív na mašiny čo sami vyrábaju?? To musím fakt siahnuť po tých stredoformátových? (Prípadne tilt-shift). Ok, už tu nebudem tropit off topic hlúposti.
Sáhnout po středoformátu sice můžeš, ale vem si na to gumový rukavice ........Roman (Rick) píše:Psion: veď práve toto. Mám dslr, tak chcem na ňu aj objektív, ktorý vie vykresliť daný čip/pole aj kvalitne. Už som uvažoval aj nad objektívmi pre stredoformát, ale to mi už prišlo trochu uletené. To fakt nevedia tí výrobcovia urobiť dobrý objektív na mašiny čo sami vyrábaju?? To musím fakt siahnuť po tých stredoformátových? (Prípadne tilt-shift). Ok, už tu nebudem tropit off topic hlúposti.
Je to fakt zázrak. Na kamerce jsem měl jeden roh horší a tak jsem to zkoušel s 5D II - s "červenou umělou hvězdou" jsem nenašel rozdíl mezi středem a všemi (!) rohy...Roman (Rick) píše:Samyang 135/2, ktorý bol perfektý
Ty wole Láďo, Ty by ses měl živit fejetonama na nějaký technickým serveru, super !!LKamarad píše:Taxem ke Škodovi šel zbytečně - "předváděčku" 6DmkII tam sice měli, ale bylo to pouze vymývání dutých hlav snobských tupounů v kravatách, čumících s otevřenou tlamou na projekční plátno a žeroucích PR bláboly, který na ně postupně vydávili 2 mladí šulíni přiškrcení ještě naškrobenějšíma kravatama, než obecenstvo v sále ........
Když sem se k jednomu z nich probojoval v atmosféře cca 35 st.C. horkejch hustejch výparů rozkládajícího se potu z navoněnejch obézních špekbuřtů, smíchanejch s tajně vypouštěnými pšouky, tak jsem byl vykázán z oné žumpy za moji nevídanou drzost, že jsem si chtěl s jedním předváděným vzorkem cvakonut 4min darkframe .......![]()
Rychle jsem dal zpátečku a opustil tento, smradem a dementiony promořený prostor v obavě, abych jim tam nenechal kung pao, co jsem zblajz v číně hodinu před tím .........![]()
HOWK
domluvil jsem
Zvoslen až na věky.
AMEN