Ahoj, rád rozebírám věci a tak ani tenhle TT320 neunikl mému snažení - důvody: zasekával se, neklidný motorkový chod a oscilující pojíždějící kolejnička. Naštěsti je to elementární zařízení a tak doufám, že se mi ho podaří složit. Po rozebrání jsem zjistil, že nepřesností je tam více. ty dvě ocelovevé (stabilizačíní) tyčky, co vedlou podél pojíždějící hřidelky mají hrubý povhrch a na 2 místech jsem našel záseky. Tím jsem začal, mírně ty místa obrosuil a obě tyčky vyleštil, že kloužou jak po másle. Motorek jsem rozebral taky, zjistil, že i v něm jsou nějaké kovové pylyny, nebo něco jako výrobní prach a že v jednom místě zase drhne. Navíc mě štvalo, že při rozjezdu rameno AT napřed trochu vystřelí nahoru, a pak chíli kmitá sem/tam. Konečně jsem zjistic, co to je. Motorek není zosen s osou hřídelky. Tak se nenzle divdit, že to dobře nechodí (PE sice malá, ale dost kolívasá a někdy to vypadá, jako by AT zpomaloval) a vydává až lehce nezdravé zvuky. Když jsem pusitl jen motorek (bez těch stabilizačních tyček), tak ta šroubovice dělala kroužky přes 10mm! Navíc se mi zdá že i ložiska motoru nejsou ničím mazána, což buď nevadí a je to nascvhál, nebo je to zbytečné šetření. Já předpokládál to druý, tak jsem je promáz litiovou vazelinou ve spreji. (mimochodem hluk se hodně snížil) teď potřebuju narovnat hřídeklu tak, abych nepoškodil pojíždějící závity. Má něko dápad?