Montaz EQ 8-R po switchi na COM2 jede jak ma..jen mam dotaz jeste ohledne interniho hubu v hlave montaze, na rozvody12V a USB 3.
Chapu to tak, ze ten panel vespod RA pouzdra je vstup pro DC zdroj 12V ( oznacen jen "PWR") a nahore u OV jsou 3 x 12V vystupy ( znaceny "POWER OUT"), aby clovek nemusel mit 3 draty vysici dolu, ale jen jeden po sloupu a pak nahore kratasy k periferiim dalekohledu..predstava je, ze bych do toho pichnul napajeni chlazeni kamery ASI 1600 + el. ostreni (DSD3)+ topeni sekundaru (12V/2W/0,17A).

- _G3A6372.jpg (1.12 MiB) Zobrazeno 6017 x
A nebo je to vsechno napajeny rovnou z kabelu na horni strane montaze ze site ( DC 11-16V/55W, sroubovaci) a neni potreba dole zadnej zdroj, a tam je to taky jen vystup pro nejakou periferii v dolni casti dalekohledu ( vetracek, topeni primaru, atp.).

- _G3A6371_not.jpg (648.01 KiB) Zobrazeno 6017 x
V tom extra navodu je jen popis USB hubu, ale k ty elektrice tam nic neni..
A k cemu jsou tam pak dobry ty AUX porty vedle toho "PWR"? Pointer se musi stejnak supnout rovnou do "AutoGuide" ne? Z toho USB mi vede jeden kabel pro vsechno do PC a to facha, to mam vyzkouseny, ale ten zbytek dole mi nedava moc smysl. Jeste mi napada pichnout pointer do AUX 2 na spodku rybiny a AUX 2 na RA pouzdru by sel lip propojit kratasem do "AutoGuide", aby to byly dva kratasy, co se s nicim neperou a ne jeden dlouhej kabel RJ12..

- _G3A6373.jpg (1.19 MiB) Zobrazeno 6017 x
Sorry za tak "primitivni " otazky, ale do tedka sem jel jen na klubka kabelu a jednotlivy zdroje u kazdy periferie, tak se to snazim nejak zmenagerovat

dob. SW 16" GoTo, N 254/1000 mod