Zajímavý na žbleptu na SRVO je způsob překrucování dat - vemte si když o akci Hodina Země média píší s odkazem na pořadatele, že "se ukázalo, že zhasínání nezpůsobilo nárůst kriminality" a oni napíšou, že "pomíjejí dezinformaci o tom, že světlo podporuje kriminalitu".
To jednoznačně ukazuje na úroveň ega toho, kdo to na web SRVO napsal a že mu jde jen o kšeft.
Nikdo přeci nemá šanci mi dokázat, že mně někdo udělá větší kriminalitu tam, kde je menší nebo žádné VO, myslím, že opak by byl pravdou a ukázalo by se, že kriminalita je v takových místech stejná nebo menší. A když se někde na hodinu zhasne, věřím, že se opravdu kriminalita spíše sníží, protože zloděj raději hodinu počká, než si k tomu "svítit". Opravdu jsem nikde neviděl, že by psali, že světlo podporuje kriminalitu
Pro mně je smutný fakt, že se takové názory, jako jsou ty na webu SRVO, vůbec někdo nestydí vyslovit.
A aby toho nebylo na nervovou soustavu málo, tak ještě bonus z Jabloneckého deníku o instalaci LED v Jablonci n.N. Ale snad ne hrůza.
Stená firma osvětlila Maršovice, fotky jsem sem už dával. Na Mašovicích jsem se setkal s rozporuplnými, ale i vyloženě pozitivními ohlasy, bohužel s žádným negativním, takže je dopředu těžké hodnotit. Osobně ale tyto LED svítidla hodnotím jako celkem dobré řešení a tak uvidíme.
http://jablonecky.denik.cz/zpravy_regio ... 10327.html