Vychod mesice v Beskydech. Je to jen takovy jednocvak ... mobilem (a ted snad nebudu ukamenovan ) Po sbaleni techniky do auta jsem si na chvili jen tak sedl a uzival si ranni pohodu ...
Přílohy
Beskydy-rano.jpg (324.03 KiB) Zobrazeno 3508 x
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Vláda svým nařízením výrazně omezila volný pohyb osob na území celé České republiky, ale výjimky stanoveny jsou. Jednou z nich je také volný pohyb v přírodě či parcích. Samozřejmě, je nutné myslit nejen na ochranu svoji, ale i ostatních. Nadále tedy platí, že není dovoleno vytvářet velké skupiny osob na jednom místě. Děkujeme za pochopení,“ stojí na facebookovém profilu policie.
Montáž mám pokazenú tak som si aspoň spravil dnes nad ránom nočný výlet na Veľkú Javorinu so statívom a 6D. Asi to chcelo spraviť aj kratšie expozície a urobiť v tom prepálenom mieste HDR, ale pri fotení mi už išli prsty od mrazu (-8°C + silný vietor) odpadnúť tak som na to nemyslel...
Holubyho_chata_1080p.jpg (671.52 KiB) Zobrazeno 3393 x
Adame, tak pridam moji fotku se sidliste - vcera vecer . Uzasny pohled ocima ! Venuse, sviti " o stosest"
a neexistuje fotka, ktera by to byla schopna verne sdelit !
SW 200/1000, SW 200/800, SW130/650PDS, TS Photoline 72mm f/5.5 APO, LUNT Ha 60/500 B1200
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž FITS prohlížeč
Beskydy dnes rano, videno mobilem (nemam fotak...) S obrazky od Roman (rick) se to neda s kvalitou porovnat, ale aspon nektere ty barvy jsou si podobne...
Přílohy
IMG_20200424_050113.jpg (1.68 MiB) Zobrazeno 2862 x
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.