Obecně k moderátorům

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Odpovědět
Tramvajak

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Tramvajak »

Dobry den,

prominte ze s tim zase otravuju, ale do neverejne sekce bylo presunuto uz i cele vlakno exoplanety.cz.
Mohu se zeptat proc? Za odpoved dekuji. T.
Alien_MasterMynd

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Alien_MasterMynd »

Kdyby sis precetl nove vlakno exoplanety.cz, vedel bys proc.....

---------
Aha, tak ono to zmizelo, Karel zalozil nove vlakno, nebot to stare smazal omylem cele misto jednoho prispevku, a ze pozadal o napravu.
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm

http://www.alien-mastermynd.com
Karell
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Karell »

Mrzí mě to, ale při snaze odstranit další SPAM ve vlákně o stránkách exoplanety.cz, které se tady v jeden okamžik kupily jeden za druhým, jsem pravděpodobně uvedené vlákno odstranil hlouběji, než odkud by bylo možné ho znovu obnovit.
MaG
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MaG »

To je ale jenom nedorozumění a snaha hájit zdejší aktivní pozorovatele planet a takzvaně plkat o ničem. Oni přeci chápou jak vypadá planeta v různých výškách nad obzorem. Ten můj příspěvek byl jen o tom, že by měli vzít na vědomí, že nemusí naříkat nad výškou Marsu v roce 2018, protože opravdu velmi povedená bude ta opozice 2020.

Pro nezainteresované, ta ironie v příspěvku SKLP nebo nevraživost v mém pochází z toho, že statis má dlouhodobě zakázaný přístup na AF ale nikdo s tím nic nedělá. Nečekejte od něj, že sem vloží své pozorování, bude pouze plkat a poučovat.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Cztwerec
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Cztwerec »

že statis má dlouhodobě zakázaný přístup na AF ale nikdo s tím nic neděláPokud to jako moderátoři víte proč to tak je?
Lectorem iustus...
MaG
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MaG »

Prostě je tu zavedena jakási doměnka, že musíš mít ne jeden, ale asi několik nezvratných důkazů, abys podobnému uživateli "přitížil". Abys mi rozuměl, mně samozřejmě vesměs jeho příspěvky nevadí, ale on jak se tu postupně osmělí, začíná psát víc a víc a najednou jsou jeho příspěvky jen diskuzí pro diskuzi. Najednou mu nejde o to přispět vlastními zkušenostmi a zážitky, ale rozdmýchávat diskuzi a řešit blbosti. A neváhá přidat narážky na jemu neoblíbené lidi. A nemá dost soudnosti, aby sem neustále nelezl pod novými a novými přezdívkami.

A ty důkazy? Je jich několik, včetně IP adres. Nevím, proč to Shodam moc neřeší, ale aspoň vidíš, že nejsme inkvizice :-)

Škoda že se Vláďa neumí normálně bavit.. jenže on nakonec začne lézt na nervy a ještě tě za zády pomlouvat jinde.
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Cztwerec
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Cztwerec »

Aha, no tak to je docela těžká situace...

Díky a omlouvám se za plevelení vlákna o Marsu.
Lectorem iustus...
MaG
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MaG »

Plevelil jsem já, ale když to tak vemu, tenhle plevel tam vlastně byl zase vyvolán uměle někým jiným.

Dohodněme se férově, že AF nemá cenu používat k osobním neshodám. Na to je náš čas a život příliš krátký. Děláme spoustu pěkných věcí a děláme je pro radost.

Šiřme svoji radost mezi ostatní a třeba bude AF krásnější.
statis

Obecně k moderátorům

Příspěvek od statis »

To je ale jenom nedorozumění a snaha hájit zdejší aktivní pozorovatele planet a takzvaně plkat o ničem. Oni přeci chápou jak vypadá planeta v různých výškách nad obzorem. Ten můj příspěvek byl jen o tom, že by měli vzít na vědomí, že nemusí naříkat nad výškou Marsu v roce 2018, protože opravdu velmi povedená bude ta opozice 2020.

Pro nezainteresované, ta ironie v příspěvku SKLP nebo nevraživost v mém pochází z toho, že statis má dlouhodobě zakázaný přístup na AF ale nikdo s tím nic nedělá. Nečekejte od něj, že sem vloží své pozorování, bude pouze plkat a poučovat.
Pise se tu o mne, navic velmi podivne veci, a tak nemohu nereagovat. Predevsim nemam nic nikde zakazaneho. Proc taky?

Ano, napsal jsem, ze lide nemohou vedet, co bylo pred 9 lety. Myslel jsem to obecne. A mam zato, ze jsem to i vysvetlil. Nenapadlo me, ze mohu dotknout nekoho, kdo sleduje Mars mnoho let. Netrpim nevrazivosti vuci komukoli z diskutujich. Lidi, co prispivaji do tematu o Marsu, ani osobne neznam. Pravda, nemel jsem v tom pripade nic psat o tom, ze nekdo treba ani nevi, co bylo pred 10 lety ... Pokud jsem se nekoho doktnul, tak se omlouvam. Mne jenom prislo ponekud urazejici, ze bychom meli "vic zbystrit". To jsme jako tupi?

Ovsem tahle reakce + jeste jeden prispevek nize, to je opravdu paranoidni. To jsem jako soucasti nejakeho spiknuti? O tomhle teda opravdu nevim, co si mam myslet.

Statis
MMys
Věk: 52
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MMys »

Pokud víš, co je (nebo spíš byla) Hvězdárna Stradouň (resp. uživatel HS), uživatelé VK, Vlada10, Hora (Lightsscope), PP, Ansvabelov (Antonín Svatohor), tak zcela jistě víš, odkud vítr vane. Shod v IP adresách a chování je na můj vkus až moc. Nicméně jednoznačný důkaz není a vše je na adminovi fóra.

A Statis Velestinlis bude zase jen další smyšlenina.
Co takhle ukončit všechny pochybnosti a prezentovat se tady normálně pod svým skutečným jménem a bydlištěm ?

Mimochodem (pokud nechceš veřejně) stačí pár jasných důkazů o tvé skutečné identitě adminovi, a je klid.

Pro neznalé problematiky dodávám, že Vladimír Kocour má na tomto foru trvalý ban.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Psion
Věk: 62
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Psion »

Je vidět že banem, mazáním příspěvků a zamykáním témat se stejně lidi neumlčí...... že?
MMys
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MMys »

Pepo , tady přeci nejde o umlčení. Doba umlčování tady už jednou byla...

Jenomže Vláďa tehdy dělal na AF takový s prominutím bordel, že to by neuhlídal ani moderátor na plný úvazek. A tak se nedivím adminovi, že mu po několika BANech dal permanentní. Je to celkem běžná praxe i na jiných fórech, akorát se to bohužel uhlídat nedá stoprocentně.

Jelikož ale teď není jistota, kdo Statis je (byť mnohé napovídá), tak asi admin nekoná. Což je na druhou stranu z jistého pohledu dobře, aby třeba opravdu "nesundal" nevinného. Je to jeho forum a toto je jen na jeho rozhodnutí, nikoho jiného.

Navíc, Statis se zatím chová celkem umírněně (a myslím, že moc dobře ví proč).

http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Psion
Věk: 62
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Psion »

No já mluvil o smazání mého příspěvku a následně zamknutí vlákna, tedy vyjádření obecně k moderátorům, ne k VK.
Honza Ebr (honza42)

Obecně k moderátorům

Příspěvek od Honza Ebr (honza42) »

No já mluvil o smazání mého příspěvku a následně zamknutí vlákna, tedy vyjádření obecně k moderátorům, ne k VK.
Já už tady teda nic nemoderuju, ale naprosto to smazání chápu. Jaký byl smysl tvého příspěvku? Napsal do kontroverzního vlákna o kontroverzní osobě, se kterou máš vlastní účty (byls na blacklistu a založils dost veselou stránku o Holubcovi, není-liž pravda), jenom proto, abys odpověděl na kdovíjak starou diskuzi? To u mě neni nic jinýho, než snaha vyvolávat problémy.

Já si vážím tvých ostatních příspěvků na AF, patříš k těm, co tu stojí na té užitečnější straně procesu výměny informací - o to víc nezávidím moderátorům, že jim děláš tohle, protože právě u lidí tvého formátu je to pak obvykle velké dilema, jak se zachovat.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
MMys
Kontaktovat uživatele:

Obecně k moderátorům

Příspěvek od MMys »

Aha, nojo, no, ono to vyznělo že reaguješ na můj příspěvek.
Odpovědět