Musím poděkovat všem za příjemný večer a především vřelé přijetí - přestože jsem téměř nikoho neznal, všichni se ke mě chovali velmi mile a přátelsky a zažil jsem za pár hodin spoustu zajímavých věcí.
Zvláštní díky patří Cassimu za to, že se mi vůbec podařilo přijet, MaGovi za propůjčení obřího triedru a zajímavé tipy na jeho použití a samozřejmě organizátorovi a jeho tolerantní rodině za skvělé prostředí!
Janův Důl 08 Prosinec
- Honza Ebr (honza42)
Janův Důl 08 Prosinec
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 250D a R50, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, Meopta S2 82HD, TAL MT-3S
- Martin Vyskočil
- Věk: 45
Janův Důl 08 Prosinec
Rovnez dekuji za vrele prijeti a organizaci hezke akce. Priste se snad zucastnim i pozorovaci casti.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
Janův Důl 08 Prosinec
Taky děkuji.
Bylo to super
Bylo to super
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
Janův Důl 08 Prosinec
Taky se přidám, děkuji Nottovi a všem zúčastněným Bylo to moc fajn 
Kometa C/2024 Y1
Janův Důl 08 Prosinec
Velmi prijemne setkani! Dekuji Nottovi za skvele zazemi a organizaci a ostatnim za ucast! Tesim se priste.

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Janův Důl 08 Prosinec
Dámy a pánové.
Ač tedy počasí dopadlo dle mého očekávání (viz
1. zpráva, přesto se alespoň ráno dalo dívat), zájemci odjeli na Jizerku, kde se to povedlo. Myslím ale, že se podařilo vyzískat ze setkání maximum. Skvělá MaGova retropřednáška byla bez chyby. Jen Cassiho jsme nepustili ke slovu, neb píva bylo dost.. .Za to se mu omlouvám.
Každopádně díky všem za přízeň. Každý přispěl, byť alespoň do diskuse.
Alespoň já jsem se seznámil s novými , skvělými lidmi( Chef, Ladis, Honza 42,Martin Vyskočil, Slavik.. a ostatní, které nechci opomenout a urazit.. zejména dámy)
Přeji dalším organizátorům skvělé akce.
Letní setkání již 2. ročník předběžně uvažuji na 27.6.
Tehdy už to půjde se stany..
Krásný rok 2009.
Felix
Ač tedy počasí dopadlo dle mého očekávání (viz
1. zpráva, přesto se alespoň ráno dalo dívat), zájemci odjeli na Jizerku, kde se to povedlo. Myslím ale, že se podařilo vyzískat ze setkání maximum. Skvělá MaGova retropřednáška byla bez chyby. Jen Cassiho jsme nepustili ke slovu, neb píva bylo dost.. .Za to se mu omlouvám.
Každopádně díky všem za přízeň. Každý přispěl, byť alespoň do diskuse.
Alespoň já jsem se seznámil s novými , skvělými lidmi( Chef, Ladis, Honza 42,Martin Vyskočil, Slavik.. a ostatní, které nechci opomenout a urazit.. zejména dámy)
Přeji dalším organizátorům skvělé akce.
Letní setkání již 2. ročník předběžně uvažuji na 27.6.
Tehdy už to půjde se stany..
Krásný rok 2009.
Felix
" Nejlepší televizní program vysílá jasná noční obloha" : bezvýhradný souhlas