Okulár na afokálne foto
Okulár na afokálne foto
Jednak není dopředu vůbec jasné, jestli to bude vinětovat, a také, kromě okuláru, závisí vhodnost použití i na konstrukci fotoaparátu. Takže žádný moc obecný závěr se dopředu , bez vyzkoušení, nedá udělat.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Okulár na afokálne foto
Tak som narýchlo prebehol túto sekciu a asi radšej investujem buď do ortho genuine 6mm, alebo Tele Vue Plossl 8mm. I keď nie to sú LER okuláre, ale sú to "planetárne" okuláre. Tá malá výstupná pupila sa hádam bude dať vyriešiť patričným zoomom fotoaparátu...
Okulár na afokálne foto
Nebudu Ti do Tvého rozhodování mluvit, ale : nechtěl bys tohle všechno nejříve někde vyzkoušet?
Abys později nezjistil, že se přes ty okuláry špatně kouká a třeba si vůbec nerozumí s Tvým fotoaparátem .
Tohle Ti nikdo bez odzkoušení neporadí !
Abys později nezjistil, že se přes ty okuláry špatně kouká a třeba si vůbec nerozumí s Tvým fotoaparátem .
Tohle Ti nikdo bez odzkoušení neporadí !
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Okulár na afokálne foto
To by bolo ideálne, ale žiaľ veľa možností na odskúšanie nemám - hlavne toho vixena či TV Plossla. Mám možnosť vyskúšať len klasikého plossla a Soligor ED, ale to mi veľmi nepomôže
.
Okulár na afokálne foto
rick01 napsal: . Mám možnosť vyskúšať len klasikého plossla a Soligor ED, ale to mi veľmi nepomôže :(.Tak to vyzkoušej a uvidíš. Plössl od Tele Vue bude dělat přesně to samé ( tedy pokud bude podobné ohnisko, samozřejmě).