Zcela vynechám co jste dopsal do závorky - k ničemu by to nevedlo. Vystačím si s dostupnými fakty.
Že je profesorem tvrdí DVTV a ne já. (já to nevím - každý tvrdí něco uplně jiného)
Myslím že DVTV je o něco důvěryhodnějším zdrojem, než nějaký klučík z vašeho videa - i když s ním v hodně věcech souhlasím.
Každopádně Rak je RNDr. a Ph. D. a je jaderný a kvantový fyzik - už to o něčem svědčí a proto jeho názory také posuzuji v kontextu s kvantovou fyzikou.
V Česku i Finsku kde byl Rak jmenovám do zaměstnaneckého poměru zůstává titul profesor celoživotně, i když už nemáte zaměstnanecký poměr.. - a POZOR - podle některých zdrojů zase ne pokaždé.
zdroj:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Profesor
Takže jste možná uvedl nepravdu a pokud to tvrdí i pan Kulhánek jak uvádíte, tak uvedl možná nepravdu i pan Kulhánek.
Každopádně chaos nad chaos a ta bažina je možná ještě hlubší než jsem prvotně čekal.
Zkuste ověřit fakta.
„To že nedohlédneš na konec vesmíru, ještě neznamená že je nekonečný. Náš vesmír je totiž obrovská krabice, a hvězdy jsou dírky ve víku této krabice, abychom mohly dýchat, a až přijde Bůh, tak tu krabici otevře“