Atlantis STS-115

Rakety, sondy, mise....zkrátka dobývání vesmíru a vše kolem!
Eryn
Kontaktovat uživatele:

Atlantis STS-115

Příspěvek od Eryn »

No tak nám to dnes pristálo...nanešťastie si Atlantis na to pristátie vybral čas, keď som bola v škole. Ja som však mala vypracovaný plán: každú prestávku som utekala sa pozrieť na internet a cez hodinu som sa pýtala na záchod a zase som utekala na internet...celkom mi to vychádzalo, len raz ma učiteľka nechcela pustiť na počítač. Ale to najdôležitejšie, dosadnutie na pristávaciu dráhu som videla! Preto gratulujem, Atlantis, a želám ešte veľa šťastných letov!
A.K.

Atlantis STS-115

Příspěvek od A.K. »

to Eryn: klidně sis mohla užít výuku a pak záznam z přistání stáhnout :-)

Záznam lze stáhnout ze Space-Multimedia. Tedy je to soubor cca 12MB v délce 5:28. Při stahování to mělo příponu .php, po stáhnutí stačí přejmenovat na .asx.
Aleš Knobloch -- Astronomické informace -- AstroVIEW (web ve vývoji)
Eryn
Kontaktovat uživatele:

Atlantis STS-115

Příspěvek od Eryn »

Ja viem, ale to by už nebolo ono. Ja som to chcela sledovať v priamom prenose. Už od rána som bola celá nervózna, ako to dopadne. Ani spať som nemohla. Možno to bude vplyvom románu, ktorý som napísala, tam som Atlantis nechala na konci explodovať...možno ma podvedome trápilo, že som mu prognózovala taký nešťastný koniec a preto som ho každú chvíľu chodila kontrolovať, či je v poriadku! :D
Odpovědět