aquarius píše:Jsem pro vlákna planet bez roku a zachovat oddělené pozorování od fotek. U Měsíce jsou ve vlákně FOTKY MĚSÍCE celé disky focené i jinou technologií, než v detailech. Ponechal bych tak. AF mi připadá docela přehledné. Přehnané slučování bych neřešil. Prozatím jsem všechno rychle našel.
Přesně a pokud vadí rok, což nechápu (ale udělal bych to klidně bez něj), když se to pak dá pěkně dohledat a počítám například, že v roce 2025 třeba už nikdo nebude do toho vlákna přispívat, nechal bych to také ve stávající podobě. S tím, že bych to rozdělil jak zde píší ostatní. Pořád mi chybí nadhled a domnívám se že AF je v těchto aspektech jinak na úrovni. A zcela zbytečně se řeší detaily. Mě osobně vadí zdvojení vláken jako takové, říkám Vám znovu, podívejte se na některá zatmění např. Měsíce, nebo Slunce, těch vláken je hromada kde se to objeví, chápu pak rozdělení foto/ vizuál...
MilAn: taky mě vadí rozpravy typu, dnes jsem viděl Venuši byl to hezký jasný srpek. Vypovídající hodnota nula.